0
Očisti i Zaštiti: 5 Moćnih Rituala Protiv Kletvi i Crne Magije

Očisti i Zaštiti: 5 Moćnih Rituala Protiv Kletvi i Crne Magije

Autor teksta: Raif Esmerović

Jeste li već neko vrijeme pod sumnjom da vas je neko prokleo ili začarao? Možda znate ko bi to mogao biti a možda i ne? Kako god bilo, ovo je idealna prilika da pomognete sami sebi i uklonite kletvu, otjerate sve pakosne namjere i negativnu energiju, ali i zaštitite od svojih dušmana!

Za prvi ritual potreban vam je jedan komad kartona, duga nit crne pređe i crna olovka. Od kartona izrežite lik osobe i velikim slovima na njemu napišite njeno ime, a u slučaju da nemate taj podatak onda napišite samo „prokletstvo“ ili „negativna energija“. Nakon toga omotajte kartonsku figuricu sa crnom pređom govoreći: „Vezaću te ulijevo, dobro ću te svezati, obavezujem te da se cijeli svoj život kloniš mene. Vezaću te za cijeli život, svezaću te, zavezaću ti usta i ruke, vezaću svu tvoju snagu, tako da me do ostaviš na miru do kraja života.“

Sve ovo ponavljajte dok pređa u potpunosti ne prekrije kartonsku figuru a na kraju svežite tri čvora. Odmah zatim zakopajte tu lutku u zemlju.

OSLOBAĐANJE OD ZLA

Za slijedeći ritual potrebna vam je crna svijeća, grublja crna vrpca, crna nit, crni konac, ulje od sandalovine te nekoliko dlaka kose. Premažite svijeću sa uljem sandalovine i omotajte oko nje vlasi svoje kose ili ih jednostavnije zalijepite na masnu površinu svijeće. Zatim je omotajte sa sva tri veziva: prvo nit, potom pređa a na kraju konac, i prilikom svakog omatanje govorite ove riječi: „Sada još uvijek imate moć nad mnom, ali kako se nit, pređa i konac zapale, tako se i prokletstvo koje sjedi na meni pretvara u prašinu.“ Svežite trostruki čvor na svakom kraju. Zadnje što vam preostaje jeste da zapalite svijeću i pustite je da izgori do kraja.

RAZBIJANJE KLETVE

Za treći ritual potrebno je da nabavite suhu granu s nekog stabla, crnu pređu ili vrpcu, dva eksera i čičak. Možete koristiti bilo koje drvo, glavna stvar je da je vrlo suho i ima oblik štapa. Oko tog štapa omotajte crnu nit ili vrpcu ovim riječima; „Sada kletva još uvijek sjedi na meni, čvrsta je i tamna.“ Nakon toga treba uz štap pričvrstiti  neku biljku, najbolje čičak, a na oba kraja štapa lagano zabijte po ekser. Ostavite ga potom na stolu da prenoći. Sljedećeg jutra uzmite taj štap i prepolovite ga riječima: „Kletva je razbijena, opet sam slobodan!“ Držite oba kraja štapa blizu sebe tri dana, a zatim ih zakopajte u zemlju.

ZAROBLJAVANJE ZLA

Za četvrti ritual morate nabaviti malu crnu kutiju, crni ili tamnoljubičasti papir, neki lični predmet koji stane u kutiju, nekoliko vaših dlaka, morsku sol i crni konopac te nekoliko krhotina razbijenog stakla.

Pospite sol na dno kutije, a potom dodajte sve nabrojane sastojke osim stakla. Kada ste to učinili komadiće stakla pokupite i držite u rukama dok govorite ovu formulu: „U ovu kutiju stavljam svoju kletvu, sve moje tjelesne i mentalne bolesti. Ne trebaju mi, zato odstupi  od mene, i ostani zauvijek zarobljena u ovoj kutiji.“

Sada kutiju poklopite a po njoj stavite komadiće stakla i crnim konopcem pričvrstite ih za njega. Dok to radite, još jednom ponovite istu formulu. Na kraju kutiju ostavite blizu vrata svog doma i nakon sedam dana zakopajte je negdje napolju u zemlju.

VRAĆANJE MAGIJE NAZAD

Zadnji recept namijenjen je vraćanju čarke pošiljaocu a za što vam je potrebno jedno malo ogledalo, fotografija ili crtež osobe koja vam čara, komad oniksa i malo crnog pelina. Ogledalo postavite na stol i pospite po njegovoj površini crnog pelina. Stavite sliku licem prema dolje na ogledalo. Onda se pogledajte u ogledalo i recite: “Ne možeš me vidjeti, ne čuješ me, ne osjećaš me, ali vraćam ti ono što si mi poslao/la, samo da patiš koliko sam i ja, i da me zauvijek ostaviš na miru.“ Nakon ovih riječi stavite oniks na sliku, po mogućnosti na glavu osobe. Ponovo ponovite riječi i ostavite sve tako kako jeste da odstoji preko noći. Nakon toga pospremite sve što ste koristili u ritualu u neku kutiju i riješite se tih stvari prvog dana mladog Mjeseca.

I za kraj treba reći da se svaki od opisanih rituala izvodi se subotom, u periodu kada Mjesec opada ili na sam dan uštapa.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI