0
Plutonova Retrogradnost i Povratak u Jarca: Vrijeme Intenzivnih Globalnih Promjena

Plutonova Retrogradnost i Povratak u Jarca: Vrijeme Intenzivnih Globalnih Promjena

Plutonova retrogradnost i povratak u znak Jarca obećavaju intenzivno astrološko razdoblje koje će prožeti globalne promjene. Ova sudbinska planeta nagovještava kraj starih sistema i dolazak novog doba regeneracije.

Danas, 02. maja, Pluton će se okrenuti retrogradno, započinjući svoje putovanje unazad iz znaka Vodolije u Jarca. Ovaj period, koji će trajati sve do konačnog prelaska Plutona u Vodoliju krajem novembra, obećava da će donijeti duboke transformacije na globalnom nivou.

Plutonova moćna energija će djelovati na različitim nivoima, od politike do porodičnih odnosa, od pravde do sistema vlasti. Očekuje se da će ovaj period označiti kraj starih, neefikasnih struktura i sistema, pripremajući put za bolje uslove napretka.

Dok Pluton bude putovao unazad kroz posljednje stepene Jarca, svi će osjetiti uticaj njegovih moćnih energija. Bez obzira na to gdje se nalazite u životu, ovaj period će probuditi potrebu za promjenom i oslobađanjem od starih ograničenja.

Iako će ova tranzicija biti izazovna i može doneti bolne uspomene, ona je neophodna kako bismo napredovali kao pojedinci i kao društvo. Držite se i pripremite se za intenzivno putovanje ka novom dobu koje dolazi.

Astro Uranova Deca +387 66 848 675 ili +381 63 269 129

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI