0
Početci

Početci sa mladim Mjesecom u znaku Vodolije su nagli, nepredvidivi i iznenadni.

Astrolog Jasmina Akin +381 69 1434463

Novi ciklus koji pokreće mlad Mesec 1. februara u drugoj dekadi fiknog znaka Vodolije, može donijeti nekima munjevite promjene.


Početci sa mladim Mjesecom u znaku Vodolije su nagli, nepredvidivi i iznenadni.
Mjesec u horoskopu nam može reći mnogo toga o uslovima u djetinjstvu, jer se baš u tom periodu ugrađuje, posmatra i prihvata, a onda i pamti i memoriše za cijeli život. Sa godinama to ostaje duboko u nama kroz naše navike, raspoloženja, emocije i reakcije prema svemu što nam se poslije događa.


Najviše će ovaj mlad Mjesec osjetiti osobe koje ga imaju u svom horoskopu, osobe koje imaju neku ličnu planetu u drugoj dekadi fiksnih znakova ( Bik, Lav, Škorpija i Vodolija) kao i oni koji imaju natalnog Mjeseca u znaku Vodolije.


Emotivne reakcije mogu biti nervozne, nagle, napete i pod konstantnim stresom i uzbuđenjima. Rađa se potreba da duša iskusi nešto novo, nesvakidašnje i drugačije nego do sada i promjeni revolucionarno nešto u svom životu.


Potreba za slobodom, da se rizikuje i revolucionarno uradi nešto radikalno drugačije kroz neki segmenat u životu( u zavisnosti u kom polju se dešava).


Međutim, mlad Mjesec je u separaciji sa Uranom i u konjunkciji sa Saturnom. Spremnost da se naglo promjeni način da se postigne neki cilj, ali promjene zahtjevaju strpljenje, disciplinu, opreznosti i ozbiljniji pristup.


Inovacije, novine, neočekivani preokreti i nagli događaji kod nekih mogu donijeti velike promjene.

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI