0
Pomračenje Sunca

Pomračenje Sunca u Vagi (14.10): Balans Ega i Ljubavi

Želimo da vas obavjestimo o nadolazećem astronomskom događaju koji će nas sve duboko dotaknuti – pomračenju Sunca.

Ovo pomračenje će biti posebno značajno jer će se odvijati u znaku Vage, donoseći nam jedinstvenu priliku za introspekciju i samorazvoj. Evo nekoliko ključnih informacija o ovom neobičnom fenomenu:

Datum i Intenzitet: Pomračenje Sunca će početi 12. oktobra i kulminiraće 14. oktobra. Tokom ovog perioda, osjetićemo intenzivne energetske promjene koje će uticati na naše emocionalno i mentalno stanje.

Uticanje na Ego: Pomračenje će se odvijati u znaku Vage, što će izazvati sukob između našeg ega i potrebe za ravnotežom. Ovo je vrijeme kada ćemo duboko razmisliti o svojim vrijednostima i percepcijama ljepote.

Transformacija i Učenje: Pomračenje će nam pružiti priliku da bolje razumijemo svoj “alter ego” i da prepoznamo skrivene kvalitete kod drugih ljudi. Ovo će nas inspirisati na lični rast i razvoj.

Dolazak Mudrosti: Tranzit asteroida Pallas Athenae će doprinijeti unošenju mudrosti i vještina u naše živote. Ovo će nas podstaknuti da brže savladamo nove vještine i prevaziđemo izazove.

Izazovi: Pomračenje neće biti bez svojih izazova. Opozicija Hirona može uzrokovati stres i zdravstvene probleme, dok kvinkvanks Sunca sa Uranom može izazvati osjećaj nesigurnosti u vezi budućnosti.

Zodijački Znaci pod Uticajem: Pomračenje će najviše uticati na znakove Strijelca i Lava, koji će doživjeti transformaciju sličnu procesu pretvaranja gusjenice u leptira ili ponovnog rađanja Feniksa. Ovan i Jarac mogu se suočiti sa izazovima tokom ovog perioda.

Savetovanje: Ako se suočavate sa teškoćama tokom ovog pomračenja ili želite da razgovarate o svojim osjećanjima i iskustvima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na akristaloterapija@gmail.com ili putem Vibera na broj: +38762566337. Ostaćemo otvoreni za vaša pitanja i potrebe.

Ovo pomračenje Sunca obećava duboku ličnu transformaciju i priliku za rast. Budimo otvoreni za promjene i prihvatimo ih sa mudrošću i ljubavlju.

Hvala što ste dio naše zajednice.

Astrolog Ana Dominik Rodić

Imagen de Christa Fossati en Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI