0
Pomrčina Sunca

Pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Jarcu 26.12. – Mijenjanje života iz temelja!

Pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Jarcu 26.12. – Mijenjanje života iz temelja!

za trecadimenzija.com piše: astrolog Željka Knežević

 

Pomrčina Sunca se događa na 4 stepenu Jarca u konjukciji s Jupiterom i trigonu s Uranom što i nije toliko loše pa možemo reći da je jedno od “sretnijih” pomrčina ( koliko može biti sretno). Stelijum u Jarcu daje nam uz mlad Mjesec vrlo bitne događaje. Kako je i Jupiter u sve to uključen bit će sigurno pretjerivanja u svakom smislu pa i financijskim troškovima, dok pojedine osobe mogu pretjerano jesti, vježbati ili što god da rade – Jupiter to uvećava, kako dobro, tako i manje dobro.

Vizije su uključene u sve to pa bi bilo dobro da ih zapišete, ako ih sada niste u stanju sprovesti u djelo. Ova pomrčina Sunca kod pojedinih osoba može preokrenuti život iz temelja i može se osjećati najmanje 4 sedmice do 6 mjeseci. Bitno je da dobro razmislite što želite, a uz pomoć Jupitera možete napraviti dosta toga i čak nadmašiti svoje mogućnosti.

Vrlo svrsishodno je sada da se konzultirate ili idete na neka predavanja koja vam mogu pomoći za budućnost u osnivanju nekih novih poslova. Za vrijeme ove pomrčine, uz stelijum planeta i pozitivnom aspektu s Uranom iz Bika siguran je uspjeh – što god započeli raditi ishod može biti iznenađujuće dobar. Moguće je da se malo i pomakne ishod jer kada je Jarac u pitanju uvijek se može malo usporiti ili zakočiti uspjeh. Ništa ne brinite, ako se i to dogodi, uspjeh je zagarantiran.

Najviše sreće će imati Ovan, Rak, Vaga i Jarac i svi znakovi koji imaju neke planete od 0 do 9 stepena bilo kojeg znaka. Intuicija je dosta naglašena pa se mogu dobivati uvidi, a dobro je i prakticirati meditaciju. Mnoge osobe koje nisu mogle ostaviti neki porok sada bi trebale to napraviti i ustrajati u odluci. Svakako sada trebamo imati mjeru i balans u svemu.

Poslušajte kako pomrčina Sunca i Mlad mjesec utiču na svaki horoskopski znak i podznak OVDJE

Astrolog Željka Knežević

Prsten kao hamajlija protiv magije i zla

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI