0
Povoljno vrijeme da učvrstite i stabilizujete svoje veze

Povoljno vrijeme da učvrstite i stabilizujete svoje veze 04.-10.09.2016.

Povoljno vrijeme da učvrstite i stabilizujete svoje veze 04.-10.09.2016. 

04.-10.09.2016. Venera u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strijelcu – Povoljno vrijeme je da učvrstite i stabilizujete svoje veze

 

Venera je u Vagi ovih dana, znaku partnerstva, braka, udruživanja u povoljnom aspektu sa Saturnom u Strijelcu. Ovih dana ćete imati mogućnost da učvrstitie, unesete stabilnost i sklad, posvećenost, vjernost u neku svoju vezu. Ovu su povoljni dani za vjeridbe i vjenčanja, jer donose trajnost kroz vrijeme i veze u kojima ima posvećenosti, ali i sklada u ljubavi, jer je Vaga znak harmonije i ravnoteže.

 

To se postiže najbolje sada i kroz taktičnost i strpljivost, koja pomaže u usklađivanju odnosa.

 

Ako vam je podznak u Ovnu, onda ćete u partnerstvu, braku moći da dođete do poboljšanje, do stabilizacije, pomirenja, produbljivanja odnosa i učvršćenja veze. Partner ili partnerka će biti taj koji će biti spreman da svojim ponašanjem i ljubavlju unosi veći sklad vezu.

 

Ako vam je podznak u Raku može doći do veće posvećenosti i stabilnosti, ili privrženosti u porodici ili ljubavnoj vezi, ili odnosu sa djetetom.

 

Ako je u Blizancima, posebno drugoj dekadi, u ljubavnoj vezi, koju je posebno dobro sada ako ste u vezi da se verite, ili na neki način da jedno drugom obećanje, ili se posvetite jedno drugome više nego do sada.

 

Osobama sa podznakom u Djevici će ovaj tranzit djelovati na finansije, zaradu. Relaniji odnos prema novcu, a kod nekih i neke aktivnosti koje mogu da poboljšaju finansijse, posebno ako su vezane za ljepotu ili kreativnost.

 

Ako vam je podznak u Vagi stabilnost i osjećaj ravnoteže pronaći ćete u sebi.

 

Ukoliko je podznak u Škorpiji onda može dođe do veće stabilnosti, ili produbljivanja nekog prijateljstva.

 

Ako je u Biku, poslovni odnosi će biti bolji, stabilnosti, u Lavu odnosi sa osobama iz bliskog okruženja itd.

 

Ako vam je podznak u Ribama, poslije Poračenja Sunca u vašoj kući partnerstva dolaze bolji dani u kojima možete na miran način rješiti bračne probleme.

 

Ako vam je podznak u Vodoliji onda možete da se uduržite sa nekim svoje finansije, ili da dobijete podršku od drugih na finansijskom planu, koja će unijeti više stabilnosti u vaš život.

 

Ako je u Jarcu, onda do stabilizacije može doći ili u odnosima sa nekom osobom koja je inostranstvu, ili kroz drugo partnerstvo, ako ste sa prvim završili,.

 

Iskoristite ovaj odličan aspekt da se više uskladite sa drugima i učvrstite vezu, ili uđete u trajnu zajednicu sa nekim koga istinski volite i želite da provedete život sa njim!

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI