0
Principi privlačenja energije novca

Principi privlačenja energije novca

Principi privlačenja energije novca

Novac treba voljeti na zdrav način, bez vezivanja i opsjednutosti njime. Pročitajte ključne principe privlačenja ovog oblika energije.

Svako ljudsko biće predstavlja određeno elektromagnentno polje, što znači da imamo sposobnost prilagođavanja na frekvencije raznih energija. Energija novca ima svoju frekvenciju i nije toliko komplikovano podesiti se na nju. Ali da bismo to učinili neophodno je da se pridržavamo nekih osnovnih principa koji se tiču odnosa prema energiji novca. Margarita Milenković, Reiki Master koja je ovoj temi posvetila knjigu “Reiki izobilje, Energija novca” je ovom prilikom izdvojila nekoliko najvažnijh.

Princip želje

Prije svega treba da ustanovimo šta je ono zbog čega nam je novac potreban. Treba da znamo i koliko novca bi nas zadovoljilo na mjesečnom ili godišnjem nivou, i u skladu sa tim potrebno je da jasno vizualizujemo sopstveni život u izobilju.

Princip cilja

Važno je i da znamo koji su naši materijalni ciljevi, ali da istovremeno budemo svjesni da je sve ono što novac može da nam obezbjedi samo sredstvo za postizanje višeg životnog cilja, a to je život ispunjen ljubavlju. Ukoliko dozvolimo sebi da nam materijalni ciljevi postanu glavni, javiće nam se osjećaj besmisla, izgubićemo životnu radost, polet i ispunjenost. Upravo to se dešava mnogim bogatim (često i slavnim) ljudima koji se toliko predaju slastima života koje obezbjeđuje novac, da potpuno zanemare prave životne vrijednosti koje su jedine koje ispunjavaju i raduju dušu. Zato vodite računa da svoje ciljeve birate u skladu sa potrebama duše, a ne ega.

Princip odluke

Kada donesete jasnu, čvrstu odluku da živite u izobilju, Univerzum će se potruditi da to i dobijete. Budite odlučni u svojoj namjeri da osjetite život u bogatstvu, jer je to najznačajniji korak koji mora da napravi svako ko želi da stupi na stazu materijalnog blagostanja.

novac

izvor/trecadimenzija/lovesensa.rs

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI