0
problemi sa novcem

Problem u ljubavi i sa novcem

SATURN, planeta ambicije i ograničenja, 25. marta krenuo je retrogradnim hodom preko Strijelca, znaka optimizma i kontakata sa strancima. Njemu se 01. aprila približava Mars, tako da će obrazovati konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obje planete.

S jedne strane, Saturn usporava, a s druge, Mars podstiče na akciju, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici. Oni koji su zbog posla prisutni u javnosti, a žele da zadrže pozicije, mogu uspjeti samo ukoliko ulože više truda nego inače.

Tokom svog retrogradnog hoda, planeta ambicije i discipline biće u napetim aspektima sa Jupiterom u Djevici kao i Venerom i Neptunom u Ribama, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na finansije, pravna pitanja, odredbe ugovora i dogovore sa strancima, dok sudski sporovi mogu da se oduže (zavisi samo da li to odgovara vama ili drugoj strani). Što se ljubavi tiče, odnos sa partnerom može da zapadne u krizu, zato, obratite više pažnje na komunikaciju s njim.

Harmonični aspekti retrogradnog Saturna sa Suncem, Merkurom i Uranom u Ovnu kao i sa Plutonom u Jarcu, mogu da učvrste već postignute dogovore sa strancima, bilo da se radi o saradnji povezanoj sa čestim putovanjima, razmjeni studenata ili stručnom usavršavanju u inostranstvu.

Sa zdravstvenog aspekta, ovaj aspekt ukazuje na moguće probleme sa jetrom i žuči, trebalo bi obratiti više pažnje na način ishrane i izbaciti masnu i začinjenu hranu.

Usporeni hod Saturna preko devetog zodijačkog znaka do 13. avgusta najviše će osjetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, znaci u kojima je uticaj ove planete naglašen, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Simboli ambicije i akcije u devetoj astrološkoj kući u trigonu sa Suncem, Merkurom i Uranom u vašem znaku, mogu da učvrste temelje već uspostavljene saradnje sa strancima ili povećaju šanse za dobijanje stipendije, naročito ako se bavite, medicinom, obrazovanjem ili sportom.

BIK (21.4. – 21.5.)

Planete ograničenja i sukoba u astrološkom polju novca upozoravaju da izbjegavate rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove. Izazovan aspekt s planetom prosperiteta vam odgovara, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Prelazak planeta stagnacije i akcije preko sedme astrološke kuće, opominje da obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokušava da vam nametne svoju volju.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vladalac vašeg sedmog astrološkog polja, Saturn, vrlo blizu Marsa, planete akcije i strasti, opominje da budete oprezniji ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte podizanje kredita.

LAV (23.7. – 22.8.)

Planeta strasti i akcije blizu Saturna, simbola kašnjenja, usporava realizaciju vaših planova, ako ste student, umjetnik ili sportista. Izbjegavajte donošenje odluka o započinjanju zajedničkog života ili ulasku u brak.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Konjunkcija Marsa i Saturna u kvadratu sa vladaocima vašeg astrološkog polja ljubavi, Neptunom i Jupiterom, upozorava da izbjegavate rasprave sa partnerom. Obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora koje potpisujete.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaš vladalac, Venera, simbol ljubavi pod uticajem planeta prošlost i strasti, nagovještava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, uz nešto više truda, bićete uspješni. Promjenite režim ishrane.

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Sa Saturnom i vašim vladaocem Marsom u astrološkom polju posla, trebalo bi da budete oprezniji sa finansijama, ma da polusekstil sa vašim vladaocem Plutonom odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave kupoprodajom nekretnina.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Aspekt između vaših vladalaca, planeta prosperiteta i kreativnosti u kući karijere i Saturna i Marsa u vašem znaku, usporava realizaciju nekih planova u vezi sa inostranstvom. Povedite više računa o načinu ishrane.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Aspekti vašeg vladaoca Saturna blizu Marsa u u astrološkom polju prepreka i inostranstva, opominju da obratite više pažnje na odredbe ugovora i sudske sporove, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

VODOLIJA (21.1. – 19. 2.)

Saturn, jedan od vladalaca vašeg znaka, blizu Marsa u kući neočekivanih situacija, može da učvrsti vaš odnos s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Budite oprezniji ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte ljutu hranu.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Planeta ambicije i trajanja, Saturn zajedno sa Marsom, simbolom sukoba u astrološkom polju karijere, pod uticajima vladalaca vašeg znaka, može da vam prolongira sudske procesa ili da uspori realizaciju nekih važnih poslova.

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI