0
proročanstvo 2018 Vidovita Nina

PROROČANSTVO 2018 VIDOVITA NINA

PROROČANSTVO 2018 VIDOVITA NINA

Pripremite se na promjene koje ćete prevazići samo ako se prilagodite

Godina 2018. – Pravda, balans, harmonija; ulazimo u godinu dvojke. Ove godine do izražaja dolazi zakon sjetve i žetve, dakle mnogo promjena, nestabilnosti i nesigurnosti. Stiže pravda i protekcija za sve one koji su slabiji i ugroženi, kao i onima koji poštuju prave vrijednosti univerzuma.

S obzirom da broj 11 ima veliki uticaj na ovu godinu, dolazit će do sukoba, mučeništva pa i upotrebe sile u svim odnosima. Potrebno je naći snagu unutar sebe da se ove teškoće prevaziđu na lakši način, jer kraj godine ipak donosi olakšanje.

Ova godina donosi više suza, pa i strahova, što će ljude učiniti fleksibilnijim i prilagodljivijim. Ne smijemo sebi dozvoliti lakovjernost, sve treba provjeriti, pa tek onda sklapati dogovore i ugovore; bezobzirni ljudi će tokom ove godine iskoristiti svaku priliku da prevare ili obmane.

Eventualne nove veze bit će nestabilne , a one koje već traju imat će više uspona i padova nego inače, uglavnom zbog izmicanja emocija kontroli. Mnogo toga će se dešavati sudbinski, nećemo moći utjecati na slijed nekih događaja, preostajat će prilagođavanje situaciji. Do prekida ili razvoda će dolaziti bez mogućeg drukčijeg ishoda i pod utjecajima više sile.

Godina bi mogla početi finansijskim teškoćama, te gubicima. Na tom polju stanje će se postepeno popravljati i na koncu su ipak mogući i veći dobici. Također, ovo je godina saradnje, partnerstava i odnosa povoljnosti, posebno za one koji se bave marketingom, psihologijom, pedagogijom i socijalnim pitanjima – predstoji uspjeh i onima čiji posao donosi popularnost.

U polju zdravlja javljat će se problemi u stomačnom abdomenu, ženskim reproduktivnim organima, mokraćnoj bešici, psihičkim i psihosomatskim bolestima. Prolazimo neke sudbinske kodove, ne treba paničiti, potrebno se prilagoditi situacijama i tako ih prevazići na najbezbolniji način.

za trecadimenzija.com piše: Vidovita Nina 061 800 137

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI