0

Proročanstvo Vange za 2021 godinu

VANGA 2021

Vangelija Dimitrova, djevojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Djetinjstvo je provela u siromaštvu i bijedi. Nakon smrti majke, kao 3-godišnja djevojčica, ostala je da živi sa ocem u još težim uslovima. Kasnije se otac ponovo oženio, pa je mala Vangelija dobila još troje braće i jednu sestru.

Krajem 1923. godine njena porodica se seli u strumičko Novo Selo. Sa navršenih 12 godina, život ove djevojčice promjenio se iz korijena.

Jednog dana, dok se sa braćom igrala blizu kuće, jak vjetar ju je podigao u vazduh, a potom vukao po zemlji. Mještani su je pronašli nekoliko metara dalje zatrpanu prašinom i kamenjem i očima punim pijeska. Od tog čudnog događaja je oslijepila, a kasnije je otkrila da posjeduje dar proricanja.

Predviđanja baba Vange su zapisivali njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Vanga je predvidjela i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svijetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, početak pogoršavanja ekološke situacije na našoj planeti.

Vangelija Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. godine.

U nastavku poslušajte proročanstvo za 2021 god OVDJE

Postoji nekoliko načina na koje magija dolazi u neposredni kontakt sa čovjekom među kojima je najzastupljenija nagaza.

Upotreba svijeća u religiji i magiji poznata je od davnina i temelji se na tvrdnji kako je svijeća “vatra u malom” odnosno kroz nju poprima svoju svetu i mističnu moć.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI