0
Prvi i posljednji Super Mjesec u 2017 godini je 3 i 4 Decembra

Prvi i posljednji Super Mjesec u 2017 godini je 3 i 4 Decembra

Prvi i posljednji Super Mjesec u 2017 godini je 3 i 4 Decembra

21.11. u 18,53h Mjesec je bio najdalje od Zemlje, u apogeju, u znaku Jarca. U perigeju, odnosno najbliže Zemlji biće 4.12.2018 kada je Pun, a nazvan je Super Mjesec, Hladan Mjesec.

To je prvi i posljednji Super Mjesec u 2017 godini. Super Mjesec se događa kada se približno poklapa Pun Mjesec sa njegovom pozicijom kada je u perigeju, odnosno najbliži Zemlji.

Dana 03.12. je Pun Mjesec , a 4.12. se nalazi u perigeju, te je stoga u pitanju Super Mjesec.

SUPER PUN MJESEC 3 DECEMBRA 2017 U BLIZANCIMA 

SUNCE je nestrpljivo čekalo da uđe znak STRIJELCA, da preuzme preimućstvo, vladarstvo od Sunca u Škorpiji…da iz predubokih emotivnih, senzibilnih područja i voda, pređe u vedrije, optimističkije, lepršavije, pomalo avanturističko, pomalo “lako ćemo”, ali punog VJERE, pomalo dječije vjere, ali filozofsko i duhovno podneblje znaka STRIJELCA.

“Al si se udubio u sebe i ovaj svijet, pretera baš, šta mučiš toliko sebe, pa i druge”, dok si u Škorpiji, ali sada i Novom (Mladom) Mjesecu u Škorpiji, reče optimističko SUNCE U STRIJELCU, moćno jer je ovo Jupiterov dom: “opusti se, posmatraj sebe i druge ružičastijim naočarima, asc je u Vagi, idemo dalje (Sunce je i u kvadratu sa Neptunom u Ribama); eto Sunca u Strijelcu, ali i Jupitera i Venere u Škorpiji, između dvije različite energije, ali ga podržava sekstilom Mars u Vagi, koji takođe teži UNUTRAŠNJOJ I SPOLJNOJ SLOBODI RAZMIŠLJANJA I KRETANJA, “život je igra, igraj je”, zaključi Sunce u Strijelcu, želeći da nas motiviše i izdigne, uzvisi, oraspoloži.

Što se tiče vremenskih, klimatskih promjena, energije u kosmosu, trebalo bi da se smanji povećana aktivnost zemljotresa od 4.12., jer je Zemlja u prethodnom periodu dok je bilo Sunce u Škorpiji, bila u znaku Bika, gdje je i Pun Mjesec, koji je bio u konjunkciji sa Zemljom, i najbliži Zemlji, i ima veliku snagu, egzaltiran je; još uvijek smo u periodu njegovog djelovanja, odnosno lunarne vladavine Punog Mjeseca u Biku, što je opet imalo jako dejstvo na velike potrese. Vladavina Punog Mjeseca u Biku traje do 3.12.2017 kada će Pun Mjesec biti u znaku Blizanaca (11, 40 stepeni u konjunkciji sa kraljevskom zvezdom Aldebaranom) gdje ima sasvim drugačiji kvalitet energije.

Istog dana, u jutarnjim satima Merkur u Strijelcu (29) kreće retrogradno. Vrlo znakovito vrijeme.

21.11. u 18m53h Mjesec je bio najdalje od Zemlje, u apogeju, u znaku Jarca. U perigeju, odnosno najbliže Zemlji biće 4.12.2018 kada je Pun, a nazvan je Super Mjesec, Hladan Mjesec.

To je prvi i posljednji Super Mjesec u 2017 godini. Super Mjesec se događa kada se približno poklapa Pun Mjesec sa njegovom pozicijom kada je u perigeju, odnosno najbliži Zemlji. Dana 3.12. je Pun Mjesec , a 4.12. se nalazi u perigeju, te je stoga u pitanju Super Mjesec. Ćini se, posmatrano sa naše Planete, veći 14% i svjetliji 30%.

Trebalo bi da sada u vrijemenu Sunca u Strijelcu i Zemlje u Blizancima bude bolji, lakši, sasvim drugačiji, protočniji kvalitet energije, i zbog Punog Mjeseca u Blizancima. Izražen će biti elemenat vazduha, koji više uzdiže ka etru, ima više energetske lakoće u kretanju. Treba da se uzdignemo misaono i energetski iz sadašnje delikatne situacije.

BUDIMO RADOST SEBI I DRUGIMA.

Astrolog Olga Milošević / olga23milosevic@gmail.com / foto pixabay.com/ trecadimenzija.com

Pun Mjesec: Privucite Ljubav i Novac uz Pun Mjesec

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI