0

PSST…, O SEKSU JE RIJEČ!

Autor teksta: Raif Esmerović

Odjednom, kada se najmanje nadate, vaš krevet se ohladio, pretvorio u nešto dosadno, i vi se svjesno ili nesvjesno trudite što prije ili kasnije leći u njega, kako bi što brže okrenuli leđa svome partneru ili partnerici, zaspali i rano ustali. Na seks ćete dobrovoljno pristati samo ukoliko je tog dana na račun “legla” plaća ili ste primijetili mrzovoljno lice bračnog partnera koje ne mijenja svoj godzila-izraz već danima. Pa, zbog mira u kući, učinit ćete i to ali opet vodeći računa da sve završi što prije.

Međutim, da li baš mora biti tako? Iznenadit ćete se kada saznate da ne mora i da opet možete u svoj hladni krevet prizvati topli dašak čarolije iz Hiljadu i jedne noći. Dakle, ako ne želite ležati pored svog brata ili sestre u krevetu razmislite o prakticiranju slijedeće čarke. U noći mladog Mjeseca, poslije devet sati, uzmite pola čaše vode, prelijte je sa sedam kašičica meda ili šećera, dodajte sedam kašika bijelog vina, sedam prstohvata soli i sedam zrna bibera. Na to sve sipajte još prstohvat bosiljka i mente te ostavite na hladnom mjestu, na bijelom tanjuru na koji ste prethodno stavili zajedničku sliku. Čašu prekrijte crvenom tkaninom i sljedećeg dana, nakon sunčeva izlaska, operite sliku tom vodom i stavite je pod svoj krevet, tačno na sredinu.

Ništa nije stimulativnije u intimnom odnosu od toga da su dvoje ljubavnika privrženi jedno drugome. Ovo ne samo da čini svaki trenutak ugodnijim, već daje i poseban začin ljubavi. Postoji nekoliko čarolija čije je cilj da upravo postignu takav efekt.

Prije spavanja pripremite omiljeni čaj voljenoj osobi, dodajući u vodu, prije nego što proključa, grančicu ružmarina kojom ste sedam puta prešli preko svog spolnog organa.

Ukoliko negdje pronađete gnijezdo od kolibrija, uzmite nekoliko grančica i prokuhajte ih u malo vode kojom ćete potom pripremiti čaj ili doručak za svoju ljubav.

Stavite tri pramena kose, tri odsječena nokta i tri stidne dlake u bocu bijelog vina, zatim je ostavite tri dana na hladnom i tamnom mjestu, a potom svaki dan dajte voljenom biću da popije po jednu čašu tog čarobnog vina. Ako želite nešto jače, vino zamijenite rakijom, dodajte latice crvene ruže i ostavite sedam dana. Poslužite rakiju na isti način kao i vino.

Na kraju, kada isperete svoje tijelo nakon kupanja, sakupite ovu vodu i njome operite donji veš svog ljubavnika.

Ako su vaši trenuci zadovoljstva u krevetu vrlo kratki ili prolazni, prije svega, iskreno i bez stida razgovarajte sa voljenom osobom i razotkrijte problem. Govoreći otvoreno o svojoj seksualnosti, moći ćete pronaći načine da povećate intimno uživanje, koristeći čak i ovu jednostavnu čaroliju. Uzmite liste zelene mente, zgnječite ga među prstima, a zatim lagano trljajte spolni organ voljene osobe.

NEODOLJIVI MIRIS LJUBAVI I STRASTI

Mošus je od iznimne važnosti u ljubavnoj magiji i njenim ritualima. Kako biste imali izvrstan performans u seksu morate svakog punog Mjeseca, kao i u fazi dok on opada, prakticirati slijedeći ritual. Nabavite dvije litre riječne vode i u nju nakapajte trideset kapi mošusnog ulja. Nakon tuširanja polijte se tom vodom od vrata pa na dolje, izbjegavajući polijevanje glave.

Prije sastanka ili susreta sa voljenom osobom okupajte se i dodajte posljednjoj vodi kojom se polijevate nekoliko kapi eteričnog ulja mošusa, Na taj način doživjet ćete punoću ljubavi i seksualnog sjedinjenja sa partnerom ili partnericom.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI