0
pun mjesec 13 oktobra

Pun Mjesec 13 oktobra 2019g u vatrenom i eksplozivnom OVNU!!!

Pun Mjesec 13 oktobra 2019g u vatrenom i eksplozivnom OVNU!!!

Za trecadimenzija.com piše ASTROLOG ŽELJKA KNEŽEVIĆ

Astrolog Željka Knežević

 

Ovaj Pun Mjesec će biti dosta jak i tražiće od nas da se pokrenemo. Mnoge osobe koje su rođene u trećoj dekadi ili imaju neke važne planete na 20. stepenu će najviše osjetiti ovaj pun Mjesec.

Mjesec će praviti dosta aspekata pa će biti raznih događanja. Pojedine osobe traže nešto što žele dok neke razmišljaju o tome šta im pripada.

Uslijed raznih aspekata Mjesec nas vodi na jednu stranu da se suočimo s preprekama i da ih savladamo dok drugi put vodi ka Saturnu i Plutonu iz Jarca i oslobađanju starih i duboko utkanih navika i stavova.

Ovaj pun Mjesec je jako važan jer menja mnoge životne puteve i donosi nam nešto novo što će biti dobro za nas u budućnosti,

Mnoge osobe mogu biti eksplozivne i mogu lako da menjaju raspoloženje pa pokušajte da se primirite i ne reagujte burno u nekim situacijama koje vam nisu po volji. Mjesec u Ovnu uvijek sebe stavlja na prvo mjesto. Um je briljantan i pronicljiv, mada ste skloni izlivu bjesa, nervozi, dok mnogi mogu da imaju i glavobolju jer Ovan vlada glavom.

Ovaj položaj Mjeseca nije istrajan niti strpljiv i mnoge stvari posmatra i osjeća svojim egom. Svakako da ovaj pun Mjesec može donijeti iznenadne partnerske sukobe, kako poslovne tako i u prijateljstvu i ljubavi.

Šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi za vrijeme punog Mjeseca poslušajte OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI