0
PUN MJESEC

PUN MJESEC 31 JANUARA 2018 GODINE !!! OVO JE PLAVI MJESEC !!!

PUN MJESEC 31 JANUARA 2018 GODINE !!!

OVO JE PLAVI MJESEC !!!

Šta trebate uraditi i da li nešto sjajno ili strašno vam se može desiti?

Posljednji put je bio 31. Jula 2015. godine. Pun Mjesec se dešava u Lavu na 11 stepenu i neće biti plav kako ga nazivaju, ime je dobio po tome što kada se dešava dva puta pun mjesec u jednom mjesecu.

Mars je pozitivno aspektovan iz Strijelca pa će biti izražen optimizam i guranje samo naprijed ka uspjehu. Kako je Lav peto polje djece ljubavi pa će biti izražena ljubav i emocije prema djeci i grljenje i ljubljenje u vašim krugovima i druženjima.

Sada će biti izražena i velikodušnost a posebno zaštita prema onima koji su nemoćni ili slabiji od drugih.

Ovaj Mjesec će od nas tražiti da donesemo konačnu odluku pa treba dobro paziti da se ne donese pogrešna odluka. Ako sumnjate u braku ili vezi možete donijeti konačnu odluku ili ako želite da stupite u brak ili vezu. Tako može biti i sa poslom ili sa nekim drugim životnim aspektom koji trebate usmjeriti ili napraviti promjenu.

Sve se definiše u vašoj ličnoj natalnoj karti u ovisnosti gdje se kod vas dešava Plavi Mjesec i šta on aspektuje i u kojoj kući se dešava. Generalno gledano Plavi Mjesec ne može nikada da vam naškodi koliko vi možete donijeti pogrešnu odluku iz vaših emotivnih stanja koja mogu biti bijes, ljutnja, melanholija, ljubomora itd…

Kako je Plavi Mjesec aspektovan sa Venerom koja se nalazi u Vodoliji onda dešavanja na ljubavnom polju mogu da se iznenada događaju i budu nesvakidašnja i posebna kao nikada do sada. Nažalost može biti prelomnih perioda pa čak i razlaza da li u partnerstvu, ljubavi, prijateljstvu ili u rodbinskim odnosima što naravno zavisi od vašeg ličnog horoskopa.

ŠTA SE VAMA MOŽE DEŠAVATI ZA VRIJEME PLAVOG MJESECA I NJEGOVOG UTICAJA POSLUŠAJTE ovdje

Merkur u Vodoliji 31.Januara 2018 – obratimo pažnju na ljubav, finansije, putovanja, pregovore…

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI