0
PUN MJESEC I POMRAČENJE MJESECA NA 0 stepeni LAVA 21 .01. 2019.

PUN MJESEC I POMRAČENJE MJESECA NA 0 stepeni LAVA 21 .01. 2019.

PUN MJESEC I POMRAČENJE MJESECA NA 0 stepeni LAVA 21 .01. 2019.

Mjesec najviše utiče na žene, a ovo pomračenje može da vam donese pogrešan osjećaj jer intuicija može biti pristrasna. Ne donosite bitne odluke već ih pomjerite.

Ovaj period, za vrijeme pomračenja Mjeseca, par dana prije ili poslije mogu se dugo pamtiti i nikako nije zanemariv period.

Kako je Merkur i Pluton iz Jarca u negativnom aspektu sa Uranom iz Ovna onda to kod mnogih osoba može izazvati iznenadne i neočekivane događaje kao što su strahovi, depresija, nervoza, očaj, bolest, unutrašnje probleme i neprilagođavanje.

U ovom periodu se preporučuje, ma šta god da se desi, treba biti otvoren da se prihvate stvari takve kakve jesu i da pokušate da se prilagodite novonastaloj situaciji. Venera će biti u kvadratu sa Neptunom pa i tu treba obratiti pažnju na neke prevare i obmane.

Koliko god da nam se činilo da je ovaj period crn mi imamo i podršku sretnih okolnosti tako da pojedinim osobama može donijeti hrabrost, borbenost, istrajnost a neke osobe mogu postati i jako bogate preko noći.

Ako čujete za neka ogovaranja, bitno je da ostanete mirni ili ako se kod pojedinih osoba otkrije bolest, ni tu nemojte padati u tugu i depresiju jer se tako bolest još dublje proširi. Sada je jako bitno biti miran, istrajan i prihvatiti stvari kakve jesu.

Evo kako pojedinačni znaci mogu proći ovo pomračenje Mjeseca i koja životna polja aspektuje pomračenje.

 

OVAN

kod vas se može dešavati u polju porodice novih početaka, ljubavi, djece, zabave a kako je vaš vladar Mars u vašem znaku sve do 14. Februara onda se trebate čuvati ishitrenih odluka i nestrpljivosti. Ne istjerujte pravdu i ne svađajte se.

BIK

kod vas se dešava u vašem trećem polju i četvrtom što vam daje razmišljanje o kući, novim počecima, šta i kako da uradite, šta je pametno. Šta god da vam padalo na pamet: preseljenje, putovanje, neka prodaja ili da se osjećate razočarano sve to odložite i pomjerite odluke od sredine februara.

BLIZANCI

kod vas se pokreću misli na drugo i treće polje što vas testira na polju finansija i kraćih putovanja, druženja i pregovora o finansijama. Pojedine osobe će imati i emotivna ispoljavanja sa svojom braćom, sestrama ili sređivanje neke papirologije, što sada može biti dosta jasno pa razmislite o odluci.

RAK

kako ste vi Mjesečevo dijete tako kod vas svaka mjena mjeseca napravi neki bitan emotivni preokret pa i ovaj put se može desiti da vas najprije uhvati strah i panika a poslije shvatite da to tako prosto mora biti i krenete dalje. Sada se može raditi o vašoj psihi i vašim finansijama koje uvijek nedostaju za nešto da bi se ispunio vaš cilj.

LAV

kod vas se dešava u vašoj psihi i vašim emocijama koje sada mogu da se ispolje kako u pozitivnom tako i u negativnom kontekstu. Pojedini Lavovi razrješavaju svoje partnerske odnose, kako poslovne tako i emotivne, pa bih vam preporučila da se ipak malo strpite i da ne donosite odluku iz emocija već razumom.

DJEVICA

kod vas se dešava u vašem partnerskom odnosu i finansijama pa će se tu skoncentrisati energija, misli i osjećanja. Kako je Merkur u Jarcu, mnoge Djevice baš sada mogu imati priliku za bitnu komunikaciju i završetak nečega što je njima bitno u životu. Iako vam je Merkur naklonjen, ne donosite bitne odluke.

VAGA

kod vas je uključeno polje karijere i prijatelja, nadanja, želja, očekivanja dok pojedine Vage mogu sređivati neke papire za penziju. Iznenada i neočekivano mogu se desiti neke stvari koje vi ne možete kontrolisati jer vam je Mars u polju partnera, kako poslovnih tako i u ljubavi. Budite diplomata u svemu.

ŠKORPIJA

kod vas se dešava u vašem polju karijere, nekih autoriteta, jednog roditelja koji je autoritet. Kako je Mars u Ovnu, vi sada možete biti eksplozivni i svađalački naklonjeni dok pojedine osobe mogu imati povrede ili operaciju. Mogu se pojedinim osobama desiti duboki strahovi i ozbiljan problem sa autoritetima i svakodnevnici. Pokušajte se smiriti i opustiti.

STRIJELAC

kod vas se dešava u polju trancformacija, vizija, dalekih putovanja pa taman ona bila i iz fotelje. Svakako je bitno da svoje vizije, intuiciju nekako sačuvate ili zapišete jer poslije se može pokazati vrlo svrsishodna. Pojedini Strijelci sada mogu imati dobar period i da krenu nekim novim stazama u životu.

JARAC

kod vas se sve dešava na velikoj transformaciji sa vašim partnerom ili se vi mijenjate kada je partner u poslu ili ljubavi u pitanju. Mnogi Jarčevi mogu od partnera dobiti neku veliku naklonost i povjerenje kada su njihov novac ili neke vrijednosti u pitanju. Nažalost, pojedini Jarčevi sada mogu donijeti odluku da ostave partnera, što se nikako ne preporučuje jer odluka može biti ishitrena iz emocije a ne razuma.

VODOLIJA

kod vas se dešava pomračenje kada su partnerski odnosi u pitanju, bili oni poslovni ili u ljubavi. Svakako i pored dobrih aspekata drugih planeta na vas, suzdržite se od nekih bitnih odluka po pitanju partnera . U svakodnevnom životu bi bilo dobro promijeniti neke životne navike koje već znate da vam smetaju.

RIBE

vama ovo pomračenje obuhvata vaše polje ljubavi, djece, zabave, svakodnevnog života i životnih navika. Polje zdravlja bi mogli riješiti posebno ako trebate promijeniti ishranu. Mnoge Ribe mogu biti depresivne i nezadovoljne svojim životom pa čak i svojom djecom. Možda niste ni svjesni da od Saturna i Plutona iz Jarca dobijate ogromne prilike za uspjeh. Ne donosite bitne odluke brzo će ovo pomračenje proći.

SRETNO U SVEMU, VOLI VAS VAŠA ŽELJKA!!! više o njoj OVDJE

Astrolog Željka Knežević

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI