0
Pun Mjesec u Raku

Pun Mjesec u Raku / emocije koje preplavljuju 25.12. 2015.

Pun Mjesec u Raku / emocije koje preplavljuju 25.12. 2015.

Nijedan Pun Mjesec ne donosi tako intenzivne emocije koje nas vode i upravljaju dešavanjima kao emocije koje donosi Pun Mjesec u Raku. On će biti sasvim pun u 12.12. minuta,ali se njegov uticaj osjeća već dan-dva,dok će danas biti najjači, a sutra će biti nešto blaži.On će biti na 3.u stepenu u trigonu sa Neptunom u Ribama. Ovaj uticaj će učiniti da preovladaju kod mnogih pozitivna osjećaja, ljubav prema bližnjima, prema porodici, saosjećanje, empatija, nježnost. On donosi hipersenzibilnost, posebno u posle podnevnim i večernjim satima.

Osjećaj vjere je pojačan,prisustva božanskog u ovom danu, koji će ga učinti posebnim, drugačijim, uzvišenijim.Prepustite predivnim energijama, koji će ovaj dan obogatiti vašu dušu dobrim emocijama, koje oplemenjuju dušu.

Dozvolite danas mašti da vas ponese, vjerujte u nemoguće,u bolje, u najblje za druge i vas.Moć imaginacije je danas ogromna i dobro bi bilo da ona bude usmjerena ka nečemu što može da vam promjeni život, vas, vašu porodicu, ali i šire planetu Zemlju,majku Zemlju na bolje.

Danas se teško mogu kontolisati osjećaji, jer ona mogu kao bujica da vas ponesu. Isto, tako sjećaji na prošla vremena i događaje. Dobro je da u tome ne pretjerujete, da se potrdite da se koncentišete na sada i ovdje, da vas nebi preplavila nostalgija,ili tuga.

Ako ste prethodnih dana bili aktivi i uspjeli to da završite to je odlično, jer dana s treba smanjiti tempo, uživati sa ukućanima, uživati u hrani osebno toploj i čvrstoj hrani, koja isušuje tečnost. Pijte manje vode i tečnosti, zbog uticaj vode na organizam kada je Pun Mjesec. Ne opterećujte stomak, jer Mjesec u Raku može uticati nepovoljno na želudac.

Dobro je da se danas opustite uz neku opuštajuću muziku, da se odmarate, ne žurite, jer ćete tako smanjiti napetost koju Pun Mjesec u Raku donosi. Izbjegavajte gužvu,mogućost da upijate uticaje drugih, jer Rak je vezan za masu, za kolektvno nesvjesno, te kao sunđer možete upiti negativne uticaje drugih.

Mjesec u Raku je zaštitinički, najviše majčinski Mjesec i ko ga ima u natalu zna koliko je njemu važno da pomogne i zaštiti druge. Njemu je stalo do porodice, djece, ali je u stanju da se i prema drugima ophodi davajući ljubav, nježnost, emotivno razumjevanje. On umije da voli, njeguje, štiti,pomaže.

Osjećaj sigurnosti, koji je bitan kada je Mjesec u Raku, dobro je biti na provjerenom mjestu, sa provjerenim ljudima. Dobro bi bilo da izbjegavate danas i alkohol, jer on može nepovoljno da djeluje na osjećaje, pojača i onemogći kontrolu. Kod osjetjivih osoba i pshički bolesnih ljudi može dovesti do ekscesa, kojih za vrijeme Punog Mjeseca ima više. Da spriječimo to ne treba izazivati nevolje, već nastojati da ovaj dan živite što mirnije možete, u umjerenoj aktivnosti i atmosferi koja podstiče dobre emocije i pozitivnu energiju. U to unesite više spremnosti da se izborite sa negativnim osjećajima, ako se pojave i da promjenite neke svoje navike, koje vam donose dobro. Recimo, da manje jedete,ili da izbjegavate alkohol, ili nešto drugo radite, čime ćete ograničavati sebe u nečemu. Što je odlučnost veća, a ona sada može biti i efekti će biti veći.

Ako nemate ljubav, ili porodičnu sreću, ili materijalno blagostanje, maštajte danas o tome, posebno u 17.-20.sati kada je Mjesec u trigonu sa Neptunom, vjerujući da je to moguće i ostvarljivo i tada će ono zahvaljući izazutnoj moći imaginacije biti lakše i brzo privučeno i ostvareno.

Intucija će biti udvostručena. Pratite je i postupajte u skladu sa njom, jer vam može pomoći da donesete odluke,koje su pravi izbor za vas.

Učinite šta je do Pun Mjesecu Raku donese baš ono što vam je potebno i što želite, već u narednim danima, jer će se osjećati i 26.i nešto manje 27.12. kada će u noći, biti u predivnim aspekima u sekstilu sa Jupiterom u Djevici i u trigonu sa Venerom u Škorpiji. Donijeće tada radost i mnogima poboljšanje nečega, bilo ljubav, bilo porodiče sreće. Mnogima će donijeti sreću ili zadovoljstvo , priliku da uživate i da se osjećate kako skoro niste, posebno osobama rođenim u znaku Škorpije,Riba, Raka, Djevice.

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI