0
Pun Mjesec u Vagi 11.04.2017

Pun Mjesec u Vagi 11.04.2017

 Pun Mjesec u Vagi 11.04.2017

Ovaj Pun Mjesec u Vagi najviše utiče na treću dekadu bilo kojeg znaka jer se dešava na 21 stepenu Vage. Uran u opoziciji sa Mjesecom može dati iznenadnu fanatičnost i napetost. Mjesec sa Plutonom nam daje emotivno povlačenje u samoću, ljubomoru ,posesivnost i osjećaj odbačenosti .Nepovoljan aspekt Urana i Plutona daje nezadovoljstvo , borbu protiv nepravde, nesmotrenost, nestrpljenje, nemogućnost kompromisa i političke idealiste.

Saturn je nepovoljan sa Venerom i obje planete su retrogradne što nas vraća u prošlost po pitanju ljubavi, posla, pa se mogu javiti stare ljubavi sklopiti veze sa dosta starijim partnerom i neki stari poslovi da se obnove ili završe.

Od harmonije kojom odiše Vaga ovog puta ne možemo očekivati ravnotežu jer će Uran i Pluton biti nepovoljni prema Mjesecu, stvarati će opterećenje i napetost. Sunce se nalazi blizu Urana pa možemo očekivati kako dobar tako i loš uticaj. Uzajamna borba znakova izazovi, ljubomora, bijes, eksplozija emocija… savjetuje se da ostanete pribrani, mirni i da prihvatite što vam život pruža.

Iako će pojedini znaci htjeti da iskoče iz svoje kože, nemojte se predati zamkama ovog Punog Mjeseca. Pojedine znake će krasiti optimizam ,smijeh i vedro raspoloženje jer oni samo tako vide izlaz iz napeti situacija.

Bilo bi dobro da se svi potrudimo, da prevaziđemo negativno i opušteno savladamo napete situacije.

Poslušajte, Kako može djelovati na vaš znak ovaj Pun Mjesec?

Poslušajte šta vam predviđaju zvijezde za APRIL 2017 godine, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje, kakva će vam biti karijera. šta vam donosi mjesec APRIL 2017.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI