0

SUPER Pun Mjesec u harmoničnoj VAGI 08 aprila 2020 god

Astrolog: Željka Knežević +381 63 563 013

Ovaj pun Mjesec će biti i super Mjesec, jer će sjati velikim sjajem. Uoči punog Mjeseca, dan ranije, Mars iz Vodenjaka će praviti kvadrat s Uranom iz Bika, što nam može donijeti ludilo, rušenje svih granica i barijera.

Mnoge osobe koje ne budu pronašle neku kreativnu zanimaciju sada mogu napraviti pravu pobunu. Dramatični događaji mogu izazvati i masovne pobune. Kada je lični plan u pitanju onda mnoge osobe mogu shvatiti da su ojačali svoje stavove i da mogu shodno situaciji brzo reagirati.

Jupiter će biti još uvijek u konjukciji s Plutonom, što će na globalnoj razini pokrenuti altruističke stavove, dok se na ličnom mogu događati razne transformacije i uvođenje pravila postupanja do zacrtanog cilja.

Mnoge osobe žele postati moćne i ostvariti svoje ciljeve dok se mogu ispoljavati ljubomora, zavist, pohlepa, arogancija, sebičnost itd.

Svakako će ovaj pun Mjesec težiti da uspostavi harmoniju osjećaja s jedne strane, dok s druge može razmišljati o potrebama drugih ljudi.

Promjene su neminovne ako ih prihvatite. Više sile su umiješale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam donijeti nove životne tokove.

Cijeli april će biti dosta osjetljiv i nastavlja se tema o koronavirusu što će nas još dodatno zbuniti i uplašiti. Već 11. aprila Merkur izlazi iz Riba, što će u Ovnu donijeti sukobe dviju strana, ako bude provokacija i sukoba među moćnicima.

Šta mogu očekivati pojedinačni znakovi? poslušajte ovdje

SUPER Pun Mjesec u harmoničnoj VAGI 08 aprila 2020 god

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI