0
Put Istinskog Buđenja

Put Istinskog Buđenja: Otvorite se Životu u Svim Njegovim Aspektima

Ako se želite osjećati “dobro” cijelo vrijeme, ako žudite za kontinuiranim zadovoljstvom i radosti bez boli, možda je vrijeme da se ponovno zamislite. U potrazi za istinskim buđenjem i sirovom istinom postojanja, morate biti spremni suočiti se s izazovima i dubokim emocijama.

Put istinskog buđenja nije uvijek lak, jer zahtijeva od nas da se suočimo sa svim aspektima našeg bića, uključujući i one “negativne” emocije koje često izbjegavamo. To znači prihvaćanje slomljenih srca, propalih snova i raspršenih iluzija.

Da biste zaista osjetili istinu postojanja, morate dopustiti svim emocijama da uđu u vas i prođu kroz svaku stanicu vašeg tijela. To može biti izazovno i bolno, ali istovremeno će vas dovesti do dubokog razumijevanja samih sebe i svijeta oko vas.

Na ovom putovanju također ćete doživjeti neizdrživo veselje i ljubav koja će iscijediti vaše suze. Bit ćete spremni padati na koljena iznova i iznova, ispunjeni strahom, užasom, zahvalnošću i dubokim mirom.

Važno je napomenuti da se nikada potpuno nećete pripremiti za ovo iskustvo, jer ono je nepredvidljivo i duboko lično. Ali ako ste spremni otvoriti se svim aspektima života, ako želite istinsko buđenje, ovo je put koji trebate slijediti.

Jeff Foster nas podsjeća da je najmračnije uvijek pred svitanje. Put istinskog buđenja može biti težak, ali on nas vodi prema dubokom razumijevanju sebe i svijeta oko nas, prema istini postojanja.

Treća Dimenzija

Imagen de OpenClipart-Vectors en Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI