0
Put prema Autentičnosti Oslobađanje od Utišavanja Unutarnjeg Glasa

Put prema Autentičnosti: Oslobađanje od Utišavanja Unutarnjeg Glasa

Dragi posjetitelji,

Kako napredujemo u svom osobnom rastu, lekcije postaju sve izazovnije. Put prema osobnom rastu često je strm i pun izazova. I dok se uspinjemo, čini se da i najmanja pogreška može imati ozbiljne posljedice. No, ne bojte se. Već ste prešli granicu snova i naučili “misliti” srcem.

Iako možda nemate podršku najbližih i iskustva koja sada nosite, važno je ne gubiti mir. Kada jednom počnete slušati svoje srce, više nećete pasti. Treba vremena da spoznate da vam ništa na ovom svijetu ne može naškoditi osim ako to sami dopustite. Vaš um često vas sabotira, ali možete naučiti da ga umirite i prepustite kontroli vašem srcu.

Sve što vam treba za sretan i ispunjen život već je u vama. Svaka lekcija koju ste prošli, svaki pad i teško iskustvo, postali su vaše najveće blago. Sada možete pomoći mnogima koji se suočavaju s istim izazovima.

Ovaj svijet je proživio mnoge promjene i evoluirao je iz prošlih generacija. Sada je vrijeme da se oslobodimo okova koje nam je nametnula kolektivna svijest. Okrenimo se unutarnjoj mudrosti, izbalansirajmo energije u svom tijelu i probudimo kreativnu energiju bez obzira na spol.

Svatko od nas ima ulogu u pomoći ovom svijetu da zasja u svojem punom sjaju. Mi smo kanali Božanske ljubavi i svjetlosti, i možemo osvjetliti put drugima svojim iskustvima i mudrošću.

Iako je život može biti izazovan, sada razumijemo da smo sami kreatori svoje stvarnosti. Oslobodimo se starih uvjerenja, obrazaca ponašanja i negativnih utjecaja koji nas drže u prošlosti.

Podizanjem vibracije svog tijela i povezivanjem sa svojim višim Ja, započinjemo živjeti na višem nivou postojanja. Mi smo moćna bića i svojom pozitivnom energijom možemo stvarati prekrasnu stvarnost.

Uzmimo kontrolu nad svojim mislima i emocijama, sanjajmo najljepši život za sebe i za svijet. Svi smo povezani i zajedno možemo stvoriti čaroliju u ovom svijetu. Sada je vrijeme za prepoznavanje svoje uloge i izražavanje svoje autentičnosti.

Neka svjetlo u našim srcima osvijetli svaku tamu. Kroz zajednički napor možemo pomoći Majci Zemlji da ostvari svoje Planetarno Uzašašće.

Hvala što ste dio ove transformacije i što svojim prisustvom činite svijet boljim mjestom.

S ljubavlju i svjetlošću,

Ljiljana Posavec Ljiljanaposavec.com

Imagen de PayPal.me/FelixMittermeier en Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI