0
Retrogradni Merkur u Škorpiji

Retrogradni Merkur u Škorpiji od 31.10. do 20.11. – Evo što očekuje vaš znak!

Retrogradni Merkur u Škorpiji od 31.10. do 20.11. – Evo što očekuje vaš znak!

Astrolog: Željka Knežević +381 63 563 013

Za retrogradno kretanje Merkura već su uglavnom svi čuli ili su to osjetili na svojoj koži. Merkur je zadužen za misli, komunikaciju, transport, ugovore, pregovore, potpise, kraća putovanja, pošte, trgovinu, kupovinu itd.

Ovo će biti treći retrogradni Merkur u ovoj godini. Ovaj retrogradni Merkur u Škorpiji mnogim osobama daje oštrinu, tajnovitost, sumnjičavost, skeptičnost i jako je teško da vas netko uvjeri u suprotno mišljenje.

Utjecaj retrogradnog Merkura je dosta prikazan u vašoj osobnoj natalnoj karti – kroz koje polje tranzitira, koje planete pokreće i kakvi su mu aspekti. Ako na vas ne utječe onda možete primijetiti kako utječe na ljude oko vas. Jako budite pažljivi ako nešto potpisujete, trgujete, prodajete, kupujete, idete na kraći put, itd. Najbolje je sve da završite prije 31.10.

Uglavnom ovaj retrogradni Merkur može donijeti kašnjenja, lošiju sreću, nesporazume, krađu ili gubitak osobnih stvari, kvarove. Mnoge osobe popravljaju kvarove za vrijeme retrogradnog Merkura.

Najsigurnije je da pripazite za sve što je pod vladavinom Merkura dok on ne krene direktno od 20. novembra. Dok je retrogradan razmišljajte, planirajte pa tek poslije odlučite. Retrogradni Merkur kreće od 27. stupnja Škorpiona do 11. stupnja pa će to najviše osjetiti znakovi iz druge i treće dekade bilo kojeg znaka.

Poslušajte kako može utjecati na pojedinačne astrološke znakove OVDJE

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI