0
Retrogradni Pluton 2024: Transformacija i Duboka Introspekcija

Retrogradni Pluton 2024: Transformacija i Duboka Introspekcija

Tranzitni Pluton ima značajan uticaj na našu svijest i životne procese, posebno tokom perioda retrogradnog kretanja. Evo pregleda ključnih tačaka za 2024. godinu:

  • Retrogradno Putovanje Plutona: Počinje 2. maja 2024. godine u Vodoliji na 02°06′, a završava se 11. oktobra 2024. godine kada Pluton dostigne 29°38′ Jarca. Ovo putovanje traje 162 dana.
  • Faze Retrogradne Sjenke: Prva faza retrogradne sjenke počela je 9. januara, dok će druga faza početi 11. oktobra i trajati do 2. februara 2025. godine.
  • Efekti Retrogradnog Plutona: Tokom ovog perioda, Pluton će nam pružiti priliku da dublje istražimo teme kao što su transformacija, prolaznost, smrt i ponovno rođenje. Ovaj tranzit iz Vodolije u Jarca, pa ponovno u Vodoliju, može promijeniti našu percepciju moći, kontrole i unutrašnje snage. Očekujte iznenadne promjene i dublje introspekcije tokom ovog perioda.
  • Uticaj na Život: Ovo putovanje Plutona uticaće na našu sposobnost da se prilagodimo i transformišemo u skladu sa promjenama koje se dešavaju oko nas. Može doći do oslobađanja starih obrazaca i pokretanja dubokih unutrašnjih promjena koje će nas pripremiti za nove izazove i mogućnosti u budućnosti.

Ovo je vrijeme da se suočimo sa svojim najdubljim strahovima i izazovima, ali i da otkrijemo svoju snagu i otpornost. Neka nas retrogradni Pluton inspiriše da duboko zaronimo u svoju dušu i otkrijemo istinske potencijale koje nosimo u sebi.

Karić Leon – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI