0
RITUAL BIJELE MAGIJE ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI

RITUAL BIJELE MAGIJE ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI

RITUAL BIJELE MAGIJE ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI

 Ritual sa uljem od badema i mošusom

hidrolat_ruza

Ljubav je jedna strana života koju bi svi želili da iskusimo i da živimo. Ali šta se dešava kada je nema? Ukoliko želite napustiti usamljenost, preporučujemo vam ritual koji će zasigurno da dovede ljubav u vaš život.

Bez ikakve sumnje, u ezoterizmu postoje određeni elementi koji imaju određenu moć. Svaki dio igra svoju ulogu i svaki objekat se povezuje sa određenim kvalitetima.

Ukoliko želite da odradite ritual za ljubav, nema ništa bolje od korištenja badema u ritualu. Badem je, za one koji ne znaju, povezan sa plodnošću, sa strašću, sa srcem i sa svim onim što ulazi u ljubavnu sferu. Badem je zbog svojih osobina bitan sastojak koji se treba uključiti u ritual, on će vam pomoći da privučete tu ljubav koja vam toliko dugo izmiče. Dovoljno je da pratite korake koje vam nudimo u nastavku:

Potrebni elementi:

–         100 mil bademovog ulja

–         Misk (mošus)

–         Sedam latica crvene ruže

–         Med

–         Jedna bijela svijeća

–         Jedna crvena traka

–         Posuda (boca, tegla) od providnog stakla

Priprema:

–         Kao i uvjek prije početka rituala imajte na umu Mjesec. Vi želite da privučete ljubav, te tom logikom ritual treba raditi kada je mjesec u fazi rasta.

–         Stavite bademovo ulje, misk, sedam latica crvene ruže i malo meda u posudu od stakla, dobro pomješajte i privežite sa crvenom trakom.

–         Stavite ispod svoga kreveta tu posudu i neka ostane tu cijeli mjesec, sve dok mjesec ne bude u fazi u kojoj ste započeli sa ritualom.

–         Uzmite posudu, onda stavite malo ove mješavine na crveni papir, stavite papir na poklopac zdjele i iznad toga stavite bijelu svijeću koju ćete upaliti korištenjem šibica.

–         Ponavljajte sljedeće: „Želim da te imam u svojim rukama i da ti kažem da te volim. Želim da me imaš u tvojim rukama i da mi kažeš da me voliš“. Ovo izgovoriti sedam puta, te pustite da svijeća skroz izgori, ni slučajno je vi ne smijete izgasiti, inače ništa od uspjeha rituala.

Značenj svih korištenih stvari u ovome ritualu

Bademovo ulje se smatra u ezoteriji kao element ljubavi. Misk (mošus) se pripisuje strasti koja je potrebna u svakoj romansi. Med i Ruže su dva arhetipska elementa ljubavi i nježnosti, i u ezoterizmu i van njega. Crvena traka je za zaštitu od zavisti, a bijela svijeća je za čistoću.

 KRUG

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI