0
ROYAL HOROSKOP ZA JULI 2019

ROYAL HOROSKOP ZA JULI 2019

ROYAL HOROSKOP ZA JULI 2019

U ovom izdanju Mjesečnog Royal horoskopa, imamo specijalnu gošću. Ona je Adela Franceković, tvorac jedinstvene tehnike, koja nosi naziv Transformacijski principi. Za vas će prenositi transformacijske poruke. 

PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU


Kako izračunati Sudbinski broj?

Zbrojite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i dobiveni iznos svedete na jednostavan broj.

Evo primjera:

Osoba je rođena 11. 06. 1987. godine = 1+1+0+6+1+9+8+7 = 33 = 3+3 = 6

Dakle, Sudbinski broj ove osobe je 6.

 


SUDBINSKI BROJ 1

Numerološki savjet: Ovaj period vas uči kompromisnosti u odnosima s drugim ljudima. Mnogi odnosi će biti stavljeni na test iskušenja. Utjecaj retrogradnog Merkura vratite će u vaše živote neke ljude. Upoznat ćete i nove, zanimljive ljude, ali ti odnosi ne posjeduju neophodnu stabilnost. U ovih mjesec dana se savjetuje da budete oprezniji u pregovorima i davanju obećanja. Jako je povoljan period za raščišćavanjem sa svim onim što vam predstavlja opterećenje, a posebno period od zadnje dekade mjeseca.

Posao: Situacija na poslu neće biti ugodna, kakvu većina vas očekuje. Mnogi od vas će osjetiti zasićenje postojećim poslom i-ili standardnim poslovnim aktivnostima. Promjena je, složit ćete se, jedino ispravno rješenje. Ali, nikako se ne savjetuje da činite bilo kakve veće promjene i rezove do početka narednog mjeseca. Izdržite. Sagledajte pozitivne aspekte posla kojeg radite. Sigurno je da ima određenih pozitivnih aspekata. I čvrsto se zahvalite na njima. Stavite čvrst i jasan fokus na njih. U tom slučaju će i predstojeća promjena biti kvalitetnija. Mnogi od vas će imati izazova s osobama iz radnog okruženja. Ono što je dobra vijest, to je da dolazi do pucanja svih problematičnih poslovnih odnosa, što otvara vrata brojnim novim, pozitivnim ljudima i događanjima.

Financije: Stabilna situacija. Moguća su određena iznevjerena očekivanja, ali ništa strašno. Dobri su uvjeti za raščišćavanje sa zaostalim obavezama, a posebno period od sredine ka kraju mjeseca.

Ljubav: Ako ste zauzeti, možete očekivati vrlo lijepe, ugodne i zabavne momente u ljubavi. Čak i u značajno poljuljanim odnosima, dolazi do poboljšanja. U mnogim odnosima dolazi do začeća. Ako ste slobodni, najprije morate raskrstiti sa zamjeranjima osobama s kojima ste emocionalno snažno povezani. To, naravno, ne moraju biti bivši partner, već sve osobe s kojima ste ikada bili snažno emocionalno povezani. Razmislite na koga ste to još uvijek ljuti. Oprostite tim osobama, ne zbog njih, već radi sebe. Upravo su negativne emocije, koje nosite u sebi u vidu ljutnje, glavna prepreka ostvarenju sreće u ljubavnom životu. U slučaju da ste na korak do početka nekog ljubavnog odnosa, iznenadni konflikt mogao bi raspršiti čitavu tu priču, kao mjehur od sapunice. Zato, pažljivo.

Zdravlje: Stabilno. Jedino, povedite više računa, ako imate kardio-vaskularnih problema.

Transformacijska poruka: Život je fantastična igra. Osjeti radost i pokreni se.

 


SUDBINSKI BROJ 2

Numerološki savjet: Ovaj mjesec predstavlja početak jednog, za većinu vas, vrlo značajnog životnog raskršća. Vrijeme je da načinite promjene, koje vas drže vezanima da dalje napredujete. I sve će biti super, ako se usmjerite mislima i djelima na njih. Samo, nemojte donositi korjenite odluke ovog mjeseca, već ih odgodite za kraj narednog, kada se budete nali u numerološkompotperiodu Jedinica, koja predstavlja novi početak. U ovih mjesec dana, apsolutno možete računati na značajnu podršku drugih ljudi. Ali, od svega, najvažnije je da pružite ljubav i podršku sebi samima. Nitko vas ne može bolje razumjeti, niti znati što je najbolje za vas, nego vi sami. Ne dozvolite da vam misli o novim mogućnostima predstavljaju opterećenje, već razmišljajte na najbolji moguć način, da bi se tako i događalo.

Posao: Očekuju vas značajni planovi, samo ne žurite s naglim odlukama. Svaku odluku, koja bi se odnosila na novi početak, odgodite za početak narednog mjeseca. Ovaj period će obilježiti i vrlo dinamični odnosi s drugim ljudima. Poslovni odnosi s drugima bit će odlični. Možete dobiti i mnogo ideja, kao i ponuda za poslovna partnerstva. I, bez obzira na utjecaj retrogradnog Merkura, odlični su uvjeti za nova poslovna partnerstva. Samo je važno da odmah kažete, ako postoji nešto što vam se ne dopada, kako se poslije ne bi dogodilo da zbog sitnica morate činiti ogromne napore. Također, nikako se ne preporučuje da potpisujete bilo kakve poslovne ugovore o novim poslovima, u periodu od 05. 07. do 01. 08. 2019.

Financije: Stagnacija, ali bez značajnih problema. U ovom periodu, maksimalno poradite na uvjerenjima koja imate u vezi s novcem, a u čemu vam iznimno može koristiti literatura iz pozitivne psihologije i samopomoći.

Ljubav: U mnogim vezama i brakovima doći će do naglih potresa i problema, koji su inicirani neiskrenošću ili nereagiranjem u prošlosti. Ako ste u koliko-toliko stabilnom odnosu, može doći do tolikih problema, da budete na granici s prekidom ili čak da prekinete. Ako vam je uistinu stalo do druge osobe, onda poradite na odnosu, koliko god više možete. U suprotnom, svaki ostanak u odnosu predstavljat će pravo mučenje. Ako ste u nestabilnim odnosu, prekid je neminovan. Na vama je da se potrudite da ne bude praćen dodatnim problemima. Zbog dominantnog utjecaja Šestice, čiji je vladar retrogradni Merkur u Lavu, moguće su obnove prekinutih odnosa iz prošlosti, ali (odmah da znate) u tim odnosima se baš ništa ne može promijeniti. Ubrzo ćete shvatiti da su razlike velike i da je prekid ponovo neminovan. Slobodnima se otvara prilika za vezu, koja će biti prolaznog karaktera.

Zdravlje: Ne izlažite se naporu, jer se može loše odraziti na vaše zdravstveno stanje. U ovom periodu, odmarajte što više. Maksimalno poradite na jačanju imunološkog sustava, kao i na eliminiranju onih misli, koje vas muče.

Transformacijska poruka: Nikada nismo sami jer smo vođeni i voljeni.

 

SUDBINSKI BROJ 3

Numerološki savjet: Izraženi utjecaj ose 369, u periodu do 21. 08. a zatim utjecaj energije broja, ukazuju da je došlo vrijeme da stavite veliku točku na sve ono što vam ne odgovara. Ova godina je vaša godina, ali kako biste izvukli maksimum iz nje, najprije je potrebno raščistiti s onim što vam ne odgovara. Bilo da su to u pitanju aktivnosti i navike, bilo da su u pitanju toksični odnosi. Naravno, polako, nemojte žuriti. Ali, nemojte niti odugovlačiti. Nemojte suludo trošiti energiju tamo, gdje to nije potrebno i sve više vam ide na štetu. Mi smo duhovna bića u materijalnom svijetu i sve ima svoje granice. Prestanite tražiti opravdanja i razloge u onome što nije, jer vi sami najbolje znate što je to, što vama ne odgovara. Budite hrabri i odlučujte onako, kako je najbolje za vas, osobno.

Posao: Situacija na poslu će biti odlična. Ako do sada niste, nemojte sve do 01. 08. činiti bilo kakve korjenite odluke i rezove, ali slobodno, paralelno počnite s novim aktivnostima. U periodu do 01. 08. gledajte izbjeći ozvaničenje novih aktivnosti, koliko god više možete. Na pragu ste velikih poslovnih promjena, samo ako ih želite. Ovaj i naredni mjesec su definitivno početak jedne, potpuno nove poslovne priče za vas, koja će vam donositi mnogo više satisfakcije u svakom mogućem smislu, pa tako i u smislu zarade. Jako je dobar period za sve što se tiče profesionalnog usavršavanja i edukacija. Ako razmišljate o odlasku u inostranstvo, odlično je ako je u pitanju privremeni odlazak. Mada, taj privremeni odlazak, može predstavljati veliku ulaznicu za daljnji profesionalni razvoj u inostranstvu. Ako ste već poduzeli adekvatne korake i načelno dogovorili odlazak u inostranstvo radi posla, moguća su manja odgađanja, ali ishod će biti skroz pozitivan.

Financije: Za vas se u ovom periodu, itekako isplati riskirati. Odlično je za dodatne poslove, kao i poslove u inostranstvu.

Ljubav: U mnogim vezama i brakovima, dolazi do velikog osjećaja tereta. Ne pokušavajte održati odnos, gdje ste više puta doživjeli razočaranje. To, što ostajete u takvom odnosu, nikako ne znači ljubav, već iluziju ega. Zapitajte se, samo – Što je to važnije od moje osobne sreće? Također, znajte da vam ispunjenje u ljubavi neće donijeti niti jedan odnos, koji u svojoj osnovi nije baziran na ljubavi. Slobodnima se otvara mogućnost za ulazak u vezu s osobom, koja je iz druge regije ili države.

Zdravlje: Čuvajte se upala, prehlada, kao i povreda, padova, prijeloma, posjekotina, opekotina itsl. Pored toga, djelujte preventivno, što se tiče vaših kroničnih zdravstvenih tegoba, jer su moguće njihove aktivacije.

Transformacijska poruka: Sjeti se da zaslužuješ oprost.
SUDBINSKI BROJ 4

Numerološki savjet: Dominantan utjecaj Jedinice ukazuje da je vrijeme da maknete vlastiti fokus s onog što vam ne odgovara i stavite ga na ono što vas ispunjava. Sigurno vam je život već pokazao, kako je to u vašem slučaju, jedini recept za sreću. Ovo je svakako jedno od univerzalnih pravila, koje ima mnogo izuzetaka, ali u vašem slučaju, ti izuzeci su, čini se, nedopustivi. Ljetni period za vas predstavlja postavljanje novih, značajnih temelja za život. Samo polako i s najpozitivnijim mislima. Kada vas uhvati nervoza, znajte da će sve na svoje doći.

Posao: Živa i dinamična situacija. Mnogo originalnih ideja i želja će vam pasti na um. Uhvatite ih i krenite putem njihove realizacije. Znajte da vam nisu došle niti malo slučajno. Naime, retrogradni Merkur govori da su posljedica vaših davnašnjih želja, kao i to da kroz njih otplaćujete svoje karmičke terete. Jedino, budite oprezni u odnosima s drugim ljudima na poslu. Nećete doživjeti nikakvo veliko razočaranje. Samo, mogli bi se ponašati u određenoj mjeri neozbiljno. Ovo se posebno odnosi na nove osobe u poslu. Ako vam netko nudi suradnju ili partnerstvo, dobro istestirajte tu osobu i sagledajte koliko je ozbiljan. Odličan je period za otpočinjanje dodatnih poslova.

Financije: Nezadovoljstvo, koje kod većine vas, traje već određeno vrijeme. No, razmislite o tome što ste to krivo činili u prošlosti s financijama. I obavezno počnite popravljati te,
svoje nedostatke.

Ljubav: Kod zauzetih može doći do većeg neslaganja. Zato, maksimalno poradite na taktičnosti. Ako ste u poljuljanom odnosu, situacija će biti sve dramatičnija. Partneru neće odgovarati vaše navike, stavovi i općenito pogledi na život. Suprotnosti postaju sve izraženije. Mnogi odnosi će pući za sva vremena. Ako već duže vrijeme želite staviti točku na vezu ili brak, sada jasno uviđate, kako je to najbolje rješenje za vas. Slobodnima se otvaraju dobri aspekti za ljubav. Kod većine dolazi do zanimljivog poznanstva. Ali, što će biti dalje, umnogome ovisi o vašim drugim planovima. Većina vas neće biti spremna žrtvovati bilo što, zarad ljubavi.

Zdravlje: Stabilno.

Transformacijska poruka: Oprosti prvo sebi jer si zaboravio da vrijediš.
SUDBINSKI BROJ 5

Numerološki savjet: U ovom periodu trebate nastaviti sa svime onim, što ste otpočeli u prethodnim mjesecima. Hrabro i s vjerom u uspjeh. Bez straha. Doživite uspjeh kao putovanje, kojem nema kraja i gdje su svi izbori vaši. Ako u prethodnim periodima niste otpočeli s novim aktivnostima, a željeli ste nešto promijeniti, onda se strpite do početka 8. mjeseca, kada definitivno trebate poduzeti sve moguće i nemoguće korake, koji će vas voditi ka promjeni. Nemoguće, samo figurativno, jer nemoguće ne postoji. Uvijek, kada se dvojite oko bilo čega, imajte na umu da ste beskonačni izvor svih zbivanja i procesa, koji je povezan direktno sa Stvoriteljem i uzvišenom mudrošću.

Posao: Ovo je vrijeme, kada trebate uložiti sav svoj entuzijazam. Rad oplemenjuje i nadahnjuje, ako radite ono što volite. Zato, maksimalno uložite svoju energiju. Jer, energija koju sada budete uložili utjecat će na uspjehe, koji će se odigravati u vrlo brzo periodu. Ako ste nezadovoljni i frustrirani poslom, kojeg radite, to doživite kao najozbiljniji problem u životu. Ako imamo na umu, koliko vremena provedemo u radu, sasvim se jasno nameće zaključak da je iznimno važno raditi ono što najviše volimo. U slučaju da ste nezadovoljni i frustrirani svojim poslom, pod hitno se posvetite svemu onome što volite raditi izvan posla, po mogućstvu nekom svom hobiju. Također, iznađite pozitivne aspekte posla kojeg radite i zahvalite na njima. Postupite tako, i ubrzo će vam se otvoriti mogućnosti o kakvima niste niti sanjali.

Financije: Nastupa period velike transformacije. Ako imate kakav značajan problem s financijama, krećete u intenzivan proces njegovog rješenja. Ono što se savjetuje, to je da
sada maksimalno poradite na svojim uvjerenjima, koja imate u vezi s novcem. Ako imate kroničnih problema s financijama, onda je osnovni problem u vašem nedostatku samopouzdanja i samopoštovanja. Srećom, danas je mnogo literature iz pozitivne psihologije, self help-a i duhovnosti, koja vam iznimno može pomoći u radu na vlastitom samopouzdanju i samopoštovanju, transformaciji uvjerenja u vezi s novcem, kao i svim drugim što predstavlja vaše korijen vaših životnih nedaća.

Ljubav: Ako ste zauzeti, u vezi ili u braku, odnos s partnerom ulazi u jednu rasterećenu fazu, punu zabave i ugodnih trenutaka. Moguća je i obnova raskinutih veza iz prošlosti, ali bez značajne perspektive. Ako ste slobodni, zapitajte čega se to bojite, pa blokirate pozitivna događanja u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Sasvim dobro.

Transformacijska poruka: Život je u tvojim rukama.

 

 

SUDBINSKI BROJ 6

Numerološki savjet: Glavno što trebate imati na umu, ne brzajte s odlukama. Mnogi od vas ćete poželjeti da odlučite o nečemu, vrlo važnom za vas, ali strpite se. Nije pravo vrijeme. Otpustite želju za odlukom, u ubrzo ćete vidjeti kako nedostaje još bitnih detalja i činjenica, da biste donesli kvalitetnu odluku. Ovaj period je pak idealan za završetak s aktivnostima i obavezama, koji su ostali neriješeni u prošlosti, čime ćete se otvoriti za kvalitetno djelovanje u budućnosti. Povedite računa na odnose s drugim ljudima, posebno u drugoj polovici mjeseca. Neke osobe bi vam mogle pokazati svoje ne tako pozitivno lice, koje ste vi odbijali da vidite. Stavite točku na sve odnose, koje smatrate toksičnima.

Posao: Ovog mjeseca fokus će vam svakako biti na poslu i na obavljanju započetih poslovnih aktivnosti. Vrlo lako se može dogoditi da situacija neće ići onako, kako ste vi to očekivali ili zamišljali, ali ne preostaje vam ništa drugo, nego da se strpite. Uvijek imajte na umu – prepreke su sustavni dio procesa. Važno je prihvatiti ih. Nerviranjem se samo postiže kontraefekt. Mnogima od vas su prikazana razočaranja u osobe iz poslovnog okruženja ili osobe s kojima ćete na neki način biti poslovno povezani. Zato bi najbolje bilo da se ne otvarate dodatno ljudima iz vlastitog poslovnog okruženja, kao niti da ulazite u nove poslovne odnose. Što se vas tiče, ovaj period nije dobar ni za što novo. Za nove aktivnosti sačekajte početak 8. mjeseca, a ovaj period završavajte nedovršeno.

Financije: Opterećenja. Nagomilane obaveze. Ne nervirajte se. Do kraja mjeseca ćete ih uspješno riješiti.

Ljubav: Ako ste zauzeti, u vezi ili u braku, partner će pokazati određenu neiskrenost. Zato, ako sumnjate ili tek budete posumnjali u nešto, ne zatvarajte oči. Najbolje bi bilo da otvoreno i iskreno porazgovarate o svemu. Ali, nikako nemojte brzati s iznošenjem sumnji, već dobro sačekajte da se sve kockice poslože. Za one odnose, koji su problematični ili nedefinirani, ovaj period će biti poprilično izazovan. Može doći do pojačane bliskosti, a nakon brzog vremena do još većeg razdora. Kod slobodnih, bit će zanimljivih poznanstava, no u konačnici sve se završava samo na lijepom poznanstvu, koje bi prije moglo postati prijateljstvom, a ozbiljnom vezom teško.

Zdravlje: Poradite na jačanju imunog sustava i djelujte preventivno na one standardne kronične probleme.

Transformacijska poruka: Ljubav je dio nas. Ne možemo je pronaći izvan sebe.
SUDBINSKI BROJ 7 

Numerološki savjet: Mnogi više nećete moći izdržati postojeću monotoniju ili fokusiranost na obaveze, koje vam stvaraju osjećaj skučenosti ili tjeskobe. Itekako bi vas moglo mučiti vraćanje određenih stvari na početak, kao i nemogućnost da se realiziraju na način, kako biste vi to željeli. Opustite se. Sve se riješi onda, kada mu dođe vrijeme. U ovom periodu trebate staviti fokus na završavanje s aktivnostima, koje su ostale nedovršenima, a bitno je završiti ih. Moguće su tenzije unutar obitelji i doma, pa dajte sve da do njih ne dođe. U odnosima s ukućanima zauzmite krajnje fleksibilan stav. Također, sada je pravo vrijeme za rješavanje papiroloških pitanja, koja se tiču nekretnina, samo je važno naoružati se strpljenjem.

Posao: Odličan period je za pravljenje poslovnih planova. Nikako za konkretne početke, posebno ne veće početke. Ali, za planiranje je odlično. Samo, ne pretjerajte u planovima. Znate i sami da je praksa nešto potpuno drugo. Dopustite pozitivna iznenađenja, poslije kad budete krenuli s provođenjem vaših želja i planova. A, što se novih početaka tiče, i za vas, kao i za sve druge važi da ne počinjete ništa novo do 01. 08.

Financije: Opterećenost nagomilanim obavezama. Prvo i osnovno je da ne budete opterećeni. Ako se nešto ne može riješiti, nemojte raditi dramu. Bitno je da ste poduzeli sve da se riješi i sigurno je da će se riješiti. Inače, odličan je period za raščišćavanje sa svim onim, što vam predstavlja financijski teret. Vrlo važno, ako vam netko duguje novac, poduzmite sve adekvatne korake. Samo, imajte na umu to, kako je za sve što se tiče novca, u ovom periodu vrlo važno strpljenje.

Ljubav: Ako ste zauzeti, moguća je određena doza zabrinutosti u vezi s odnosom, ali vidjet ćete da je ta zabrinutost bespotrebna. Potrudite se uživati, koliko je god više moguće sa svojim partnerom. Nepovoljan je period za planiranje zajedničkog života i braka. Ako ste slobodni, mogla bi vam se dogoditi ljubav, ali s osobom koja nikako nije za vas. U najboljem slučaju se može raditi da je osoba neiskrena, a ne bi trebalo začuditi niti da ima određenih problema psihičke prirode, kao i da je sklona zlostavljanju. Pazite se. U ovom periodu, bolje je ne ući u vezu, nego ući u vezu, pa dovesti sebe u fazu da budete povrijeđeni. Također, nikako se ne preporučuje niti obnova raskinutih veza.

Zdravlje: Moguće su određene poteškoće, koje bi se mogle ticati virusnih i bakterijskih upala i infekcija, kao i standardnih kroničnih problema. No, pozitivan ishod je brz. Djelujte preventivno, uzimajte što više hrane bogate vitaminima i mineralima.

Transformacijska poruka: Ne traži utjehu. Potraži radost.

 

 

SUDBINSKI BROJ 8 

Numerološki savjet: Nalazit ćete se pod izazovnim energijama, u  emocionalnom i psihološkom smislu. Po prirodi ste skloni da u sebi kupite negativne emocije. A, one kad-tad trebaju izaći vanka. Sada je pravo vrijeme da sjednete i razmislite, što je to što u vama pobuđuje loše osjećaje, kao što su tuga, patnja, ljutnja, bijes, bol, itsl. Slobodno, uzmite i zapišite. Onda, sagledajte uzročnike i oprostite. Ne radi drugih, već sebe radi. Opraštanje je ključ za svaki smislen i kvalitetan život. Ono će vas emocionalno osloboditi i otvoriti za nove, ljepše dane. Kada govorimo o sagledavanju negativnih emocija i opraštanju, savjet je da se posebno fokusirate na polje ljubavi i ljubavnih odnosa u prošlosti. Ako vam je jako teško, već duže vrijeme, savjet je da potražite savjet stručnjaka i poradite na razvoju vlastite duhovne strane.

Posao: Kao nit za druge, niti za vas nije vrijeme za velike odluke i nove početke. Napravite planove, osmislite pojedine strategije i najvažnije – završite sa svime onim, što se vuče iz prošlosti. Ako imate viziju nekog novog početka, krenite, ali izbjegavajte bilo kakvo ozvaničavanje isl. Novi počeci, u tom smislu, bit će pozitivni, jer ćete putem doći do još mnogo korisnih i značajnih ideja, što će vas zasigurno odvesti do ispunjenja vaših želja. Odnosi s drugim ljudima bit će kvalitetni. Ako je bilo nekih izazova, sada se pružaju prilike da se stvari poprave.

Financije: Poboljšanje. Odlične prilike za rješavanje financijskih problema, koji su prisutni iz prošlosti. Razmislite o dodatnom poslu ili izvoru prihoda.

Ljubav: Ako ste zauzeti, odnos bi mogao doći u fazu veće poljuljanosti. Neki vaši postupci se neće dopasti partneru. I to je sasvim u redu. Ali, budite taktični i otvoreno porazgovarajte o svemu. Ako je vaš odnos značajno poljuljan, sada dolazi do eskalacije problema, do mjere da su mogući prekidi, i to za sva vremena. Imajte na umu da prekid predstavlja jedino adekvatno rješenje, jer je odnos dosegao limit, te bi svaki njegov produžetak za vas predstavljao pravo mučenje. Ako ste slobodni, moguće je zanimljivo ljubavno poznanstvo, a sad da bi se ono razvilo u nešto više, neophodno je daleko više angažiranosti i posvećenosti odnosu, za što mnogi od vas nećete biti spremni. Konačna odluka je na vama.

Zdravlje: Čuvajte se upala, infekcija, kao i povreda, padova i prijeloma, itsl. Također, ako imate kakvih kroničnih problema, na koje bi aktualne vremenske prilike djelovale loše, savjet je da strogo povedete računa.

Transformacijska poruka: Dobri ljudi pokreću. Oslobodi se onih koji te sputavaju.

 

 

SUDBINSKI BROJ 9

Numerološki savjet: U ovih mjesec dana, snažno ćete osjetiti utjecaj retrogradnog Merkura. Sve će ići s odgađanjima, kao i s otežanjima i čak vraćanjima. No, ne dramatizirajte. Shvatite to kao fazu, kroz koju svak od nas treba proći. Vrlo će vam biti naglašeno polje rada i posla. Tu su odlične prilike za završetke sa svim nedovršenim obavezama u prošlosti. A, pored toga, savjet je da poradite i na svom fizičkom tijelu. Intenziviranje bavljenja fizičkom aktivnošću ili boravci u prirodi su nešto što bi trebalo biti imperativ za vas. Naime, u proteklom periodu suviše ste se energetski potrošili, pa je sada nužno punjenje baterija, kako biste spremno dočekali drugi dio ljeta i nove, pozitivne mogućnosti.

Posao: S obzirom na vrlo izražen utjecaj energije broja 6, polje posla i karijere će biti vrlo aktivno. Moguća su odgađanja i otežanja, ali ishod svakog pothvata, bit će krajnje pozitivan. Otvorit će se mogućnosti za promjene po pitanju posla, ali nipošto nemojte brzati s donošenjem odluka. Počnite, ali ne i zvanično. Super je da počnete sve što sada dođe na put, ali na ozvaničenja sačekajte do sredine 8. mjeseca. Pored toga, apsolutno možete računati na pomoć i podršku od strane drugih ljudi. Mnogi će vam pokazati svoje prijateljsko lice. Samim time, odlični su uvjeti za sve vrste poslovnih partnerstava.

Financije: Bolja situacija i suštinska stabilizacija, krajem mjeseca. Doista, sjajno! Možete okušati sreću u igrama na sreću.

Ljubav: Ako ste zauzeti, pažljivo. Neraščišćene situacije iz prošlosti se vraćaju i stvaraju ogromnu napetost između vas i partnera. Bit će dovoljna samo jedna riječ da probudi čitavu bujicu neugodnih emocija i dovede do sukoba. Mnogi poljuljani odnosi će pući. U tom slučaju, nije dobro odmah htjeti pomirenje po svaku cijenu, već prvo dobro razmislite, koliko ste zadovoljni tim odnosom, pa onda odlučite. I, naravno, imajte na umu sljedeće – Ostati u klimavom partnerskom odnosu glavni je uzročnik mnogih daljih frustracija u životu. Mnogim slobodnima iznenadno će doći do ulaska u vezu, koja je bazirana na vrlo snažnim osjećajima.

Zdravlje: Odlično.

Transformacijska poruka: Ne traži sreću u drugima. Sreća je stanje koje pripada svima.

 

Autor: Damir Igor – više o njemu, klikom OVDJE

Specijalna gošća: Adela Franceković – više o njoj, klikom OVDJE

Image by sarbiya1105 from Pixabay

Ukucajte GAMA VID vaše podatke te pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite ..
 • 091 810 700 |BIH|
 • 667 667 |HRVATSKA|
 • 1551 |SRBIJA|
 • 14941 |CRNA GORA|
 • 141991 |MAKEDONIJA|
 • 0900 506 506 AUSTRIJA|
 • 2098 |NORVEŠSKA|
 • 3838 |SLOVENIJA|
loading...
Saznajte šta Vam donosi budućnost slanjem SMS poruke. Najbolji odgovaraju za Vas.
 • 72027 |ŠVEDSKA|
 • 9292 |ŠVICARSKA|
 • 81027 |FRANCUSKA|
 • 4004 |HOLANDIJA|
 • 488 2 880 |ITALIJA|
 • 44144 |NJEMAČKA|
 • 1963 |DANSKA|
Radio Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI