0
Ružičasti Mjesec

Ružičasti Mjesec: 29. i 30. aprila ove horoskopske znakove čekaju velike promjene!

Ružičasti Mjesec: 29. i 30. aprila ove horoskopske znakove čekaju velike promjene!

Pun Mjesec u aprilu je jedan od najčarobnijih u godini. U 2018. pada u noći s 29. na 30. Aprila i na 16 stepenu je znaka Škorpije

Vrijeme punog Mjeseca podstiče nas na promjene, a kada je u znaku transformativne Škorpije, tada nas nadahnjuje da napravimo veće promjene u svojim životima. Pun Mjesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mjesec jer se smatra nositeljem ženske sreće i onaj koji pokreće proljetnu energiju.

Škorpija predstavlja smrt, ponovo rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini on je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gdje su potrebni. Upravo zato, pun Mjesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Uoči punog Mjeseca počnite da primjećujete kakve vam misli dolaze, i šta osjećate. Ovo bi trebalo da bude vrijeme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u samoću i zaštitite se od ostatka svijeta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem mjeseca.

Pod svjetlošću punog Mjeseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprječavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osjetite tu spoznaju bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Moraćete da naučite da se suočite sa strahovima i nelagodnostima u svojm životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad prije. Nemojte da se skrivate, niti prikrivate svoje prave emocije lažnim osmjesima i glumljenom pozitivnošću.

Sjetite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Takođe, prisetite se da postoji mnogo ljepote u procesu samotkrivanja sebe.

Energija punog Mjeseca u Škorpiji probudiće mnoge, dotaknuti će tamo gde trebamo da budemo dotaknuti i podstaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek treba da postanemo i prema ljudima oko nas.

Pun Mjesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strijelca, Blizanca, Vodolije, Škorpije i Lava.

Poslušajte kako možete vi osjetiti ovaj Pun Mjesec ovdje!!!

Iskoristite ovaj pun mjesec i odradite magične rituale

 

zadovoljna.hr / foto Pixabay.com / trecadimenzija.com

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI