0
SATURNOV tranzit kroz JARCA OD 20 Decembra 2017 do 22 Marta 2020 Godine !!!

SATURNOV tranzit kroz JARCA OD 20 Decembra 2017 do 22 Marta 2020 Godine !!!

SATURNOV tranzit kroz JARCA OD 20 Decembra 2017 do 22 Marta 2020 Godine !!! 

Kada napusti svoje sjedište i zakorači u Vodoliju on će nam dati da malo udahnemo i pomislimo kako smo sve već naučili da bi se opet vratio u Jarca da uradi popravni od 1 Jula sve do 17 Decembra 2020 god. i dao nam sanšu što nismo uradili da uradimo.

Posljednji Saturnov tranzit kroz Jarca je bio od 12 Marta 1988 do 6 Februara 1991 godine što će mnoge starije populacije moći da se prisete šta se u tom vremenskom periodu dešavalo u njihovom životu. Kada upoznamo i naučimo lekciju o Saturnu da on nije planeta koja donosi nesreću već nam pruža priliku da naučimo ne samo teoretski već i na dijelu onda ga možemo doživljavati kao Boga koji nam dijeli i donosi sve po zaslugama.

Saturn u Jarcu je u svom sjedištu i on teži da se ostvari kroz ambiciju, položaj u društvu, autoritet. Ima potrebu da kontroliše, da bude pouzdana osoba i da zavisi samo od sebe .

Vrlo dobro zna da sve ima svoju cijenu i da svako treba doprineti svojim radom da bi došlo do zarade svojim trudom. Ovaj tranzit Saturna je vrlo naglašen za bavljenje politikom, biznisom, naukonm, pojedinci mogu težiti za prestižom, autoritetom, da budu podržane i uvažene od javnosti.

SATURN će biti za vrijeme svog tranzita u dodiru sa PLUTONOM i onda će kod mnogi da se dešavaju razne promjene čak i bez našeg uticaja i kontrole što znači pod MORANJE bez odlaganja.

Sudbinski preokreti se sigurno dešavaju. Kada je zdravlje u pitanju onda treba čuvati kosti, zube, sluh, zglobove. Kako Saturn prestavlja UČENJE što naučite u njegovoj školi to se nikada ne zaboravlja. KAKO ĆE SATURNOVO UČENJE UTICATI NA POJEDINAČNE ASTROLOŠKE ZNAKE POSLUŠAJTE ovdje!!!

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI