0
Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

Drevni kinezi nisu vjerovali u valutu već u vrijednost koju predstavlja, tako da oni nikada nisu koristili za ritual papirnati novac, nego su bili usmjereni na ono što žele kupiti tim novcem.

Stoga je riža korištena za najstariju kinesku magiju i rituale za privlačenje novca. Ona igra važnu ulogu u tome i stvarno može donijeti puno novca za Vas ako pokušate i Vi primijeniti ove trikove.

 

Savjeti za privlačenje novca

1. Uvijek imajte u sobi pet drevnih elemenata: vatra, voda, drvo, metal i zemlja. Ako nemate štednjak ili kamin u sobi, onda naravno možete koristiti plamen svijeće za privlačenje obilja.

2. Posipajte malo riže ispod praga ulaznih vrata, a onda prijeđite preko praga tri puta. Ako se trebate vratiti jer ste zaboravili nešto kod kuće, uvijek trebate ići unatrag kroz vrata.

3. Metlu naslonite na zid tako da je ručka okrenuta ka dolje.

4. Držite sivo pero u novčaniku.

5. Svake sedmice, srijedom dajte prilog kojima je pomoć potrebna, onoliko novca koliko je dovoljno da se kupi pola kilograma riže.

6. Pomnožite Vaš datum rođenja s dva, tri, četiri, pet i konačno sa šest. Dakle, ako ste rođeni šestog, dobijate broj: 12, 18, 24, 30 i naravno 6. Ili ako ste rođeni 16.- og, samo zbrojite jedan i šest, a zatim tada započnite množenje. Za rezultat dobijate četiri broja pored koja zapišite i datum rođendana na crvenu vrpcu, vežite ju za ruku i to nositi svake parne sedmice.

 

Uz sve ovo možete probati i drevni kineski ritual koji privlači novac:

Stavite u zdjelu šaku riže, zatim dobro oprani novac – kovanice (ako imete kineski novac sa središnjim otvorom, taj je najbolji jer je već posvećen kod naših savjetnika), deset centimetara crvenog konca i lovor.
Kad je riža je kuhana, procijedite je, a zatim izvadite novac, lovor, vrpcu te ih stavite sušiti na sunce kako bi se napunile. Podijelite rižu u tri dijela. Jedan dio pojedite kada je mladi mjesec, drugi dio kada je puni mjesec, a treći dio morate pojesti bilo koji dan, ali kada je dupli broj u mjesecu npr. 11 ili 22.
Kroz novčić provucite vrpcu i stavite ga u novčanik zajedno s lovorovim listom.

 

foto pixabay.com /  trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI