OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Tokom ovog perioda, naročito do četvrtka bićete otvoreni za sve uticaje okoline, zbog čega ćete nekritički sagledavati situaciju. Prolazak Mjeseca kroz vaš znak uticaće da prihvatate previše obaveza. Pokušajte da se suzdržite od pretjeranih akcija i prevelikog isticanja.

Ljubav – Brzina je ono što će biti karakteristično za vaš ljubavni život u ovoj nedjelji. Za sada sve ide baš onako kako ste zamislili, ali potrudite se da ne idealizujte svaku novu osobu koja vas zainteresuje.

Zdravlje – U prvoj polovini perioda imat ćete česte glavobolje, u drugom dijelu probleme sa virusima i respiratornim organima.

 

BIK (21.4.21.5)

Posao – Ušli ste u period u kojem bi trebalo da se maksimalno potrudite i završite sve započete poslove. Sredinom perioda Mjesec ulazi u vaš znak i podstiče potrebu za promjenom. Ne budite kolebljivi, jer nemate šta da izgubite. Naprotiv, u ovakvoj situaciji samo ćete profitirati.

Ljubav – Kada je riječ o odnosu sa partnerom, najbolje bi bilo da drugu polovinu perioda “prespavate”. Posebno problematičan biće četvrtak, jer je Mjesec loše aspektovan, odnosno u opoziciji sa Marsom u vašem polju partnerstva. Tog dana bilo bi najbolje da ne ulazite u raspravu sa partnerom, jer lako može doći do sukoba.

Zdravlje – Pojačajte imunitet vitaminima i zdravom ishranom.

 

BLIZANCI (22.5.21.6)

Posao – Početak perioda odličan je za poslovne aktivnosti i podršku okoline, pa sve što planirate da promjenite na poslu uradite u ponedjeljak i utorak. Jer, već od srijede, ulaskom Mjeseca u dvanaesto polje, biće pojačano djelovanje onih koji žele nešto da promjene u vašem radu, tačnije da vas onemoguće da ostvarite ono što ste zamislili. Zato je najbolje da u drugoj polovini perioda ne počinjete nove poslove.

Ljubav – Većina pripadnika ovog znaka u ljubavnom životu biće veoma napeta. To se odnosi čak i na one Blizance čije veze dobro funkcionišu i nema razloga da se javljaju tenzije.

Zdravlje – Problemi sa nesanicom, umorom i stresom.

 

RAK (22.6.22.7)

Posao – Zbog naglašenih dešavanja na poslu, reorganizacije i novih poslova, u ovom periodu trebalo bi da budete maksimalno suzdržani. Ako dobijete ponudu za promjenu posla, uz odgovarajuću veću zaradu, nemojte da razmišljate nego je prihvatite.

Ljubav – U ponedjeljak ili utorak upoznaćete novu, vrlo interesantnu osobu. Kratkotrajne impresije su lijep stimulativni mehanizam. Ali, ukoliko se zainteresujete za nešto više, prve impresije mogu lako pasti u vodu. Ne zalijećite se već dobro analizirajte osobu koja vas interesuje.

Zdravlje – Problemi sa stomakom i organima za varenje direktno su povezani sa načinom ishrane.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Stelijum u vašem znaku čini da budete veoma aktivni u poslu. Očekuje vas mnogo poslovnih zanimljivosti i ponuda, ali moraćete da napravite selekciju, jer ne možete sve da prihvatite i ostvarite.

Ljubav – Venera prolazi zadnju dekadu znaka i podstiče važne događaje u emotivnom životu. Predstavnici znaka koji su u vezi, lako mogu ugroziti svoj status nekom avanturum, pa je najbolje da se suzdrže od ovakvog eksperimentisanja. Slobodni Lavovi rođeni u posljednjoj dekadi biće u prilici da ostvare novu ljubavnu vezu.

Zdravlje – Budite umjereniji u jelu i piću.

 

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Gubite kontrolu nad događajima, možda vas isključuju iz poslovnih dešavanja ili nemate dovoljno koncentracije da pratite najbitnije aktuelnosti na poslu. Ali, zbog toga nemojte da ulazite u duele sa kolegama, jer možete postati meta ogovaranja i steći loše karakteristike. Najbolje je da odete na kraći odmor i tako presječete situaciju da se ne okrene protiv vas.

Ljubav – Ponedjeljak i utorak donijet će burna dešavanja u odnosu sa partnerom, pa je najmudrije da ne ulazite ni u kakve rasprave, jer će se odnos još više zakomplikovati. Slobodne pripadnike znaka očekuju nova poznanstva.

Zdravlje – Manji neurološki i problemi sa srcem i kičmom.

 

VAGA (23.9.22.10)

Posao – Veneru, vladara vašeg znaka u jedanaestom polju, podržavaju Merkur i Sunce, što vam donosi podršku okoline. Ovaj stelijum je dobar za Vage koje planiraju da promjene posao ili da uvedu izvjesne novine u postojećem poslu.

Ljubav – Očekuju vas uzbudljivi dani sa mnogo događaja koji će vam podići tenziju, ali se odnos sa partnerom neće bitnije promjeniti. U ljubavnom životu, sve vam djeluje nekako usporeno, zbog čega osjećate veliku potrebu da stvari ubrzate. Mirujte u četvrtak i petak, jer možete imati vrlo neprijatnu situaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje – Više se odmarajte, jer ste non-stop umorni.

 

ŠKORPIJA (23.10.22.11)

Posao – Mars, vladar vašeg znaka, u sekstilnom odnosu sa Jupiterom djeluje stimulativno na dešavanja koja bi trebalo da donesu napredovanje na poslu. Aspekt je kratkotrajan, ali sa jakim dejstvom, pa ne gubite vrijeme i ostvarite ono što ste planirali. Ukoliko to ne uradite tokom ove nedjelje, sljedeći povoljan period biće tek za nekoliko mjeseci.

Ljubav – U ovom periodu bićete skloni da potiskujete emocije i da ne razumijete partnera. U ovakvoj situaciji našli ste se zbog prevelike napetosti na poslu. Pokušajte da odvojite emocije od svega i ne dozvolite da bilo šta narušava vaš emotivni mir.

Zdravlje – Problemi sa zglobovima, mišićima i tetivama.

 

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Kad je riječ o poslu, sve vam izgleda nekako usporeno, što je počelo prilično da vas nervira. Ali, ako malo bolje analizirate situaciju shvatićete da nije baš tako i da je sve u okviru prosjeka. Vrijeme je za onu narodnu poslovicu “strpljen – spašen“. Ne fosirajte dešavanja, jer ništa nećete postići, samo ćete nervirati okolinu.

Ljubav – Period je povoljan za slobodne pripadnike znaka, jer ih očekuju nova poznanstva i brojna dešavanja u emotivnom životu. One koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi ovakva događanja mogu samo da iscrpljuju, jer su lišena ozbiljne sadržajnosti.

Zdravlje – Pazite se povreda nogu i uganuća na rekreaciji.

 

JARAC (22.12.20.1)

Posao – Rješavajte sva pitanja vezana za novac u ovom periodu i ne ostavljejte ništa za kasnije. Došao je trenutak da podvučete crtu, bar kad su finansije u pitanju. Na poslu ste u epicentru spletki i događanja koja vam mogu nanijeti štetu. Pazite šta pričate i kakve poruke razmjenjujete, jer mogu stići na pogrešnu adresu.

Ljubav – Malo dešavanja na emotivnom planu zapravo su zatišje pred buru. Ponašajte se uobičajeno i ne dovodite sebe u situaciju da pravite dešavanja tamo gdje ih nema – imaćete samo probleme.

Zdravlje – Tokom ovog perioda lako se mogu aktivirati hronični problemi. Preventiva je najvažnija.

 

VODOLIJA (21.1.19.2)

Posao – Okruženi ste manipulatorima i direktnim neprijateljima koje simbolizuje pun znak Lava što vas nervira. U polju karijere Mars pred kraj znaka najavljuje neku vrstu promjene, ali prisustvo Saturna u polju planova ne obećava mnogo, niti pruža nadu da će se nešto bitnije dogoditi. U ovakvim situacijama najpametnije je rizikovati. Krenite za onim šta želite bez obzira na posljedice.

Ljubav – Duži period burnih dešavanja nastavlja se i tokom ove nedjelje. Emotivna situacija nikako vam ne odgovara, nezadovoljni ste i vi i partner. Jedini pravi lijek su promjene.

Zdravlje – Sportske aktivnosti ponekad su bolje od lijekova.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Početkom nedjelje bićete u centru interesovanja okoline. Kratkotrajno ćete biti zvijezda, a onda slijedi povratak na staro.

Ljubav – Dug boravak Jupitera u sedmom polju drži situaciju u mjestu. Sva događanja u ljubavnom životu su u sjenci ovog aspekta, što će biti karakteristično i za ovaj period. Ovaj aspekt jedino je dobar za donošenje velikih odluka, ali i za njih je potrebno da se dugo čeka. Promjene koje će uslijediti tek za nekoliko nedjelja označiće kraj iscrpljujućeg perioda punog nezadovoljstva.

Zdravlje – Problemi sa srčanim ritmom ili pritiskom zahtjevaju da posjetite ljekara.