0
Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU

Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU

Ljeto je samo po sebi najerotičnije doba godine, kada je većina nas oskudno odjevena, vrućina nam svakodnevno podiže tjelesnu temperaturu, znojimo se i možda više nego ikada tokom godine ispuštamo svakojaka mirise, feromone i testesterone.

Ljeti smo također osjetno opušteniji, vidno raspoloženiji, društveniji, što nas onda navodi na druženje i interakciju. U ovom dobu, koje prebrzo prođe, sve je prepuno boja, svjetlosti, zvukova i mirisa, koji stimulativno djeluju na ljudsko tijelo i duh. Refleksija toga najviše je uočljiva u promjeni ponašanja: svi se želimo prikazati što ljepšim i zgodnijima, naglašavajući svoje grudi, mišiće, stomak, zadnjicu ili noge. Taj drevni nagon za parenjem nikada nije, niti će ikada nestati iz naših gena, pošto nas on određuje i usaglašava sa ritmom prirode oko nas.

Vjerni pomagač u tom beskonačnom krugu bila je i ostala seksualna magija, a čiji primarni cilj nije da omogući plodnost, nego pruži ljudskom tijelu i duhu da uživaju u strasti, putenosti te svojoj seksualnoj energiji. Istoj onoj koja čovjeka čini snažnim i vitalnim. Sjetite se da su drevni mudraci rekli kako su muškarac i žena mladi i živi sve dok mogu prakticirati sex. Nakon toga su mrtvi, ma koliko dugo živjeli.

Seksualna magija je čarobna umjetnost koja pomaže čovjeku da kroz ljubav pronađe duševni mir i postane sretan.

Stoga ću vam ovoga puta otkriti pojedine recepte iz filipinske, voodoo, brazilske, pakistanske i hindu magije sa kojima možete tokom ljeta, a i kroz  ostatak godine, uživati u čarima nesputanih strasti sa svojim partnerom, ljubavnicom ili bračnim drugom. No, prije daljnjeg čitanja, ostavite se lažne moralnosti i religioznosti, i prihvatite sebe kao seksualno slobodno biće koje osjeća, voli i uživa. Ako su neki tamo religiozni zanesenjaci bili frigidni, impotentni ili uštogljeni to nije vaš problem. Vi ste svijet za sebe. I zato – uživajte!

DEVET KAPLJICA ZA STRAST

Prema filipinskom receptu žena koja želi razbuktati strast u svom mužu treba mu u jutarnju kafu kapnuti 9 kapi svoje menstrualne krvi. Ostalo će sve čarolija napraviti sama.

ČARKA ZA SEX

Kupite parfem, otvorite ga i tri puta puhnite u unutrašnjost bočice. Zatim je zatvorite te ostavite preko noći umotanu u list banane. Potom parfem poklonite ženi koju želite osvojiti. Ako ona ubrzo nakon toga stavi parfem na sebe, namiriše se, možete je bez dileme odvesti u krevet i voditi ljubav s njom. I ona će to silno željeti.

LJUBAVNA KAFA

Postanite neodoljivi i raspametite muškarca kojeg želite. Kako? Vjerovali ili ne, ali vrlo jednostavno.
Obucite na sebe crvene gaćice i nosite ih jedan dan. Nakon što ih skinete nipošto ih nemojte oprati. Skuhajte kafu i kroz gaćice ulijte je u šolju. Ili možete gaćice potopiti u hladnu vodu, držati ih u njoj desetak minuta, pa onda sa tom vodom skuhati i servirati kafu željenom muškarcu. Vi ne smijete piti ovu kafu. Nakon svega učinjenog bacite gaćice u kontejner. Nikada nikome ne smijete reći šta ste napravili, kako ne bi poremetili djelovanje magije.

ČAROBNA SPERMA

Ova ljubavna vradžbina djelovaće na čakre osobe, kao i na sam odnos dvoje ljudi donoseći u njega nježne emocije, seksualnu i mentalnu energiju, što će rezultirati istinskom i strasnom ljubavlju.

Čarolija ide ovako: morate doći u posjed muškarčevoj spermi bilo da je pribavite u kondomu, kroz oralno zadovoljavanje ili da ga nagovorite da vam svrši po stomaku. Kada je Mjesec na polovini, prva četvrt tojest dok raste, ulijte prikupljenu spermu u keramičku posudu, ili onu od gline, te u nju dodajte svoje pljuvačke i tri kapi krvi iz prstenjaka lijeve ruke. To je prst do maloga prsta. Dok tresete posudu, da bi se sastojci povezali, izgovorite ovu magičnu formulu:

Moja krv, žar i strast, pale ljubav u N (njegovo ime). Privucite strasti, učinite da misli na mene. Neka me voli danju i noću, neka me želi imati u krevetu kada je hladno i kada pada kiša. Čarobna spermo, učini svoje i podčini ga meni (reći svoje ime). Svaka moja riječ je jaka. Neka bude tako!

Smjesu dodajte u čašu vina ili konjaka i ponudite je svom muškarcu da popije. Ovo je najlakše izvesti kada je on u pripitom stanju.

Na osnovu orgazmičke energije, čarka sjemena također pomaže ženama da povećaju nivo seksualne privlačnosti svojih muškaraca prema njima.

AMULET ZA ODLIČAN SEX

Za mušku spolnu izdržljivost preporučuje se napraviti amulet od bilo čijeg zuba. Naravno, zub bi trebao biti što veći zbog onoga čime se treba napuniti. Naime, potrebno je unutrašnjost zuba ispuniti svojim noktima, usitnjenim pubičnim dlakama, kao i pramenom kose, te na kraju dodati kap iz prve jutarnje mokraće. Nakon toga se šupljina zatvori bilo kojim sredstvom. Ukoliko ga nosite oko svog vrata vaša potencija će se vidno poboljšati.

TALISMAN ZA PRIVLAČNOST

Kako biste postali atraktivni i zavodljivi isprintajte si ovaj indijski talisman i nosite ga u svom novčaniku ili torbi. Još je bolje ukoliko ga crvenom olovkom sami napišete utorkom ili petkom u podne. Pozadinu papira premažite svojom spermom ili vaginalnim sokom.

MENSTRUALNI ZAPIS

Drugog dana menstrualnog ciklusa potrebno je u neku posudu skupiti krvi i njome, koristeći paunovo pero, na listu papira bez linija, napisati ovaj zapis. Njega ćete prvom prilikom istopiti u čaši vode, koju ćete dodati u skuhanu kafu muškarcu kojeg želite, ili zapis možete staviti u čašu crnog vina te ga nakon desetak minuta izvaditi. Sve što preostaje jeste da vino bude popijemo od strane voljene osobe.

Sve opisane čarke radite u periodu od mladog pa do punog Mjeseca. Nakon toga ne poduzimajte nikakve radnje do mjesečeve mijene. Isto tako, o čarolijama koje ste napravili ne govorite nikome. Prekršite li ovo pravilo magija će nestati ili se okrenuti protiv vas.

Raif Esmerović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI