0
škorpije

ŠKORPIJE UŠLO JE SUNCE U VAŠ ZNAK, GDJE SE VEĆ PARKIRAO DRAGI, MOĆNI JUPITER

ŠKORPIJE UŠLO JE SUNCE  U VAŠ ZNAK, GDJE SE VEĆ PARKIRAO DRAGI, MOĆNI JUPITER

škorpije

foto pixabay.com

Na noge lagane, vaše vrijeme, vaša godina je! Ne budite mrzovoljni zbog neželjenih utisaka, jer vi ste SKENER NA DVIJE NOGE, registrujete svaki treptaj nečije duše, pa tako hvatate i mnoge negativne vibracije, otvorite se, evo Sunce i Jupiter, kao i Merkur su tu…da vas ispune novom snagom volje i moćnom energijom stvaranja… budite svoj na svome…

Neobično emotivna, ali veoma jaka ličnost.

Rijetko ko može da uvidi da se iza ove magnetski privlačne, gotovo čelične ličnosti, skriva osoba ekstremne senzibilnosti, velike ranjivosti… Ko bi rekao?…

 

Svi negdje zaziru od Škorpija, ali, to je istina. Istina je da su hrabri, izdržljivi i neustrašivi. Nikoga i ničega se ne boje, teško ih je stvarno zaplašiti, čak šta više nečiji inat ispiriše da naprave korak naprijed, a ne korak unazad. Čudni su ti Škorpioni i Škorpionke… Oni su veliki borci, ogromne snage volje. Teško ih je nečim iznenaditi, spremni su da prihvate neobične situacije i okolnosti, vole čuda.

Njima je to normalno… zapravo, sve ono što je drugima čudno i neshvatljivo, njima je razumljivo. Takvi su oni…

Najizraženija osobina Škorpije je suzdržanost, uvučenost u sebe, odnosno oni žive unutrašnji svoj svijet, više od ostalih. Ove ličnosti ne dopuštaju da se prodre duboko u njihove najintimnije i najskrivenije sfere, i uspješno kriju od drugih svoje slabe tačke. Zato što su hipersenzibilni…

Ono što im u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja im omogućuje da lako razluče istinu od laži, i razdvoje zlo i dobrog.

Vole iskrenost i otvorenost kod ljudi, ne vole kukavičluk i nesigurnost i ljude koji se boje života.

Rizik ih privlači i sve ono što je „zabranjeno“ ili „s druge strane ogledala“.

Viši tip Škorpije ima jaku unutrašnju disciplinu, sposobnost samosavladavanja, tako iako važe za najerotskiji znak, baš oni znaju da se uzdrže, u intimnim trenucima gdje drugi to nikada ne bi mogli.

Idu iz krajnosti u krajnost, iz promiskuiteta u celibat. Neobičan, i tako dragocijen znak…

IMATE DARA DA PRETVARATE NEGATIVNO U POZITIVNO (MADA, PONEKAD, KAD SE OSJEĆATE NESVAĆENI I NEUPOTREBLJENI NA PRAVI NAČIN, UMIJETE TO DA OBRNETE… TADA, DRUGIMA, BOGAMI, NIJE LAKO…) I DA NI IZ ČEGA STVORITE NEŠTO…TREBALO BI DA STALNO NJEGUJETE POZITIVAN STAV, KOJI BI TREBALO DA PROJEKTUJETE SVUGA GDJE SE KREĆETE.

Vaše mogućnosti za uspjeh su široke i različite, te pokrivaju skoro svako područje stvaralaštva.

Velika MAGNETIČNOST pomaže vam da bez vidljivog nastojanja pobuđujete interesovanje gdje god da se nađete. Neizmernim dubinama svog bića intuitivno “hvatate” i dešifrujete najskrivenije misli i osjećaje ljudi kojima ste okruženi.

ČEZNETE ZA LJUBAVLJU, SVIM SVOJIM BIĆEM, DUBOKO I STRASTVENO, I ODANI STE ONOM/ONOJ KOGA VOLITE.

Konflikt u vama nastaje između pozitivnog stvaralačkog nagona i prekomjerne želje za užitcima. Kada ste u negativnom izražavanju znate da budete bezobzirni prema osjećajima drugih.

Kontrolišite svoju osvetoljubivost, posesivnost i ljubomoru. ISPOLJITE SVOJU DUHOVNU PRIRODU, VELIKU SNAGU PREOBRAŽAJA.

Olga Milošević

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI