0
Slaganje partnera po sudbinskom broju

Slaganje partnera po sudbinskom broju

Slaganje partnera po sudbinskom broju

Već sam pisala o slaganju partnera po bioritamskom broju, s tim da poslije 36 godine numerologiaživota u slaganju je bitan lični broj:

Lični broj dobijemo sabiranjem svih cifri u datumu rođenja, odnosno sabiranjem bioritamskog i generacijskog broja , npr: 18- 9-1965 =1+8+9+1+9+6+5=39=3+9=12=1+2=3

 

1i1 – ovo su nezavisne osobe, gdje i jedno i drugo žele imati glavnu riječ no uprkos tome zajedno se dosta dobro slažu, jer u principu razumiju jedno drugo, jedini problem među njima nastaje ukoliko dođe do takmičenja no i to je kratkotrajno jer brzo uvide da im takmičenje nije potrebno.

1i2 – ovo je veza koja donosi dosta emocija i traje sve dok se njeguje ljubav, međutim, ovdje jedinica zanemaruje dvojkinu potrebu za idealom topline i zajedništva i tu dolazi do problema .

1i3 – ovo je dosta težak odnos, ali istovremeno i skladan, jer trojka zna da hvali jedinicu i da joj tako diže ego. Problemi u ovom odnosu nastaju kad počnu kritike jer ni jedno ne voli biti kritikovano, tako da tu dođe do erupcije.

1i4 – ova veza je teška, jer jedinica ne dozvoljava potpunu kontrolu četvorki koja voli da planira i da sve bude uređeno za razliku od jedinice koja sve želi realizovati odmah. Da bi prevazišli ove probleme potrebno je da poštuju osobnost onog drugog i da je prihvate takvu kakva jeste.

1i5 – dobar odnos, ovo dvoje se razumiju i zajedno imaju iste ciljeve, uz to daju jedno drugom dovoljno slobode što je oboma u ovoj vezi jako bitno.

1i6 – odnos koji donosi dosta napetosti i nervoze svakodnevno,  iako im se čini da jedno drugo čine sretnim. Šestica je ovdje ta koja čuva sklad i harmoniju i popušta jedinici koja ima potrebu za nezavisnošću.

1i7 – skladan odnos bez nekih velikih strasti, ali sa dosta seksa, uvijek se nađu jedno drugom pri ruci kada je to potrebno.

1i8 – da bi opstali moraju se naučiti toleranciji, jer oboje žele biti vođe u ovoj vezi. Inače, karmički odnos, jednostavno su se morali sresti i provesti jedan period zajedno.

1i9 – ovdje je devetka ta koja toleriše u ovoj vezi jer su ove osobe nesebične pa se tako i ponašaju, problemi mogu nastati kad devetka prestane da toleriše jedinicinu nezavisnost.

2i2 – oboje dosta osjetljivi, pa moraju paziti na način komunikacije da se parner ne bi osjećao povrijeđenim. Inače,  dosta skladan odnos, jer oboje daju i primaju ljubav, puni topline i emocija.

2i3 – nije idealna kombinacija, više nekako prijateljski odnos gdje glavnu riječ vodi trojka, koja je uvijek u centru pažnje dok dvojka predstavlja publiku.

2i4 – dosta skladan odnos pun razumijevanja i zajedničkih humanitarnih akcija. Opstaju dugo, jedino što im u momentu može zasmetati je krutost četvorke i pretjerano izlijevanje emocija dvojke .

2i5 – težak odnos koji donosi mnogo nervoze jer petica ne podnosi pritisak bilo koje vrste, a dvojka ovdje ima osjećaj odbačenosti. Da bi opstali potrebno je mnogo kompromisa i tolerancije.

2i6 – skladan odnos sa mnogo emocija i stvaranje tople atmosfere doma.

2i7 – odnos koji zahtjeva kompromis, jer dvojka ima stalnu potrebu za pokazivanjem emocija, a sedmica ne može funkcionisati bez samoće.

2i8 – dosta skladan odnos, gdje svako zna svoje dužnosti, problemi mogu nastati ako osmica ne svata ozbiljno napore dvojke za unutrašnji mir i sklad.

2i9 – mogu imati sklad ukoliko devetka ne proširuje svoje razumijevanje i emocije na čovječanstvo što je jako teško za osobu sa ličnim brojem devet. Dvojka ne voli biti sama i traži stalno pokazivanje i dokazivanje emocija.

3i3 – razumijevanje, sklad, ljubav je definicija za ovo dvoje, jedini problemi nastaju kada se trebaju pozabaviti svakodnevnicom.

3i4 – ovo je težak odnos, jer planiranje četvorke jako nervira trojku koja bi da se zabavlja.

3i5 – veza koja opstaje uz mnogo zabave, putovanja koja im nikad ne dosadi. problemi nastaju oko finansija i svakodnevnice jer nisu spremni na odricanja.

3i6 – veza koja može biti stabilna, ukoliko trojka bude manje flertovala jer to šestica ne može da podnese.

3i7 – da bi uopšte mogli opstati ovdje moraju naći kompromise koje mogu postići isključivo otvorenim razgovorima. Ne razumiju potrebe jedno drugog što im stvara nervozu i dovodi do stalnog konflikta.

3i8 – potrebno da posvećuju dovoljno vremena i pažnje jedno drugom, jer trojka ne može shvatiti poslovne potrebe osmice. Korak naprijed, dva nazad.

3i9 – romantična veza puna emocija i razumijevanja, no ovdje treba njegovati ljubav da bi opstali.

4i4 – odlična kombinacija, jer oboje vole iste stvari, sve isplanirano i uređeno u svakom momentu.

4i5 – veza puna izazova jer ovo su dvije različite prirode koje ne razumiju jedna drugu. Dok petica voli izazove i promjene, četvorka čezne za stabilnošću i sigurnošću.

4i6 – dosta obečavajuća veza u kojoj šestica želi voditi glavnu riječ i napraviti sklad i harmoniju u domu.

4i7 – interesantna veza koja ima dosta ozbiljan ton, dosta posvećen i lojalan odnos bez velikih strasti.

4i8 – skladna kombinacija, oboje vole red i rad. Problem može nastati jer nemaju dovoljno vremena da se posvete romantici i emocijama.

4i9 – dvije različite ličnosti koje teško razumiju jedna drugu, opstati mogu, ali rijetko.

5i5 – avanturisti koji razumiju jedno drugo i kojima bilo koja vrsta promjene ne pada teško.

5i6 – dva različita svijeta, dok petica teži avanturama i slobodi, šestica želi sigurnost i toplinu doma.

5i7 – ovdje svak ima svoj svijet i ne sputavaju jedno drugo. Veza bez problema, ali i bez posebnih emocija.

5i8 – neutralan odnos bez mnogo interesovanja jedno za drugo. Svako u nekom svom svijetu.

5i9 – spoj koji je dobar za avanturu, ali ne i za dugoročne veze.

6i6 – romantična veza sa mnogo ljubavi i pokazivanja emocija, jedini problem može biti u tome ko vodi glavnu riječ jer oboje to žele.

6i7 – jedina zajednička crta za ovo dvoje je slaganje u krevetu što zavisi i od drugi stvari u numerološkoj karti, tako da ni to nije zagarantovano.

6i8 – skladan odnos koji nosi notu avanturizma ali u ovom slučaju zajedničkog .

6i9 – funkcionalan odnos sa mnogo razumijevanja i ljubavi.

7i7 – na istoj talasnoj dužini što donosi razumijevanje i sklad.

7i8 – oboje snažni što dovodi do stalnih prepirki, mada se u principu razumiju.

7i9 – ovo su dva različita svijeta, iako oboje duhovni ne razumiju jedno drugo.

8i8 – veza puna strasti i dinamike, sklad ljubav razumijevanje.

8i9 – da bi opstali moraju naći zajednički interes jer je osmica poslovna i materijalna, a devetka humanista, koji bi mijenjao svijet.

9i9 – poželjna i inspirativna veza puna ljubavi i razumijevanja.

 Vidovita Nina Tarot Majstor / 0038761800137

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI