0
Potom spojene slike omotajte crvenom vrpcom ili koncem u obliku znaka krsta i zakopajte u baštu ili ostavite blizu nekog

SLATKE MLADALAČKE ČAROLIJE LJUBAVI

Autor teksta: Raif Esmerović

Zabavljanje je jedna od najvažnijih faza u životu svake mlade osobe, pošto je to period eksperimentisanja, učenja, promatranja te stvaranja neophodnog iskustva, koje kasnije treba biti od velike pomoći pri odlučivanju oko izbora pravog partnera ili partnerice. Zbog stidljivosti ili nekog drugog razloga, mnogim ljudima je to teško učiniti. Da vam se to ne bi dogodilo, poslužite se onim što vam nudi magija i uradite sljedeću čaroliju, koja se dosta koristila u prošlosti.

Kad god planirate ići u noćni izlazak, u cilju da se opustite i zabavite, ili upoznate osobu suprotnog spola, uzmite malu crvenu trakicu i na njoj zavežite tri čvora, a nakon toga je pospremite na lijevu stranu tijela, u džep ili je zakačite na dio odjeće. I to je sve što trebate učiniti.

Ponekad, da bi veza sa osobom koju ste tek upoznali uspjela, potrebna vam je sreća ili dodatna pomoć prijatelja, pošto nervoza može sve pokvariti. Ako je to vaš slučaj, sljedeći put, prije nego li odete na ljubavni sastanak, uzmite crvenu maramicu i na nju stavite burmu ili prsten, zamotajte je i držite u svom lijevom džepu.

Kako biste bili sigurni da izlazite sa pravom osobom, onom sa kojom vam se smiješi sretna veza i brak, postavite fotografiju te osobe na kamen, na nju stavite crvenu svijeću, i zapalite. Ukoliko se slika ne zapali pri izgaranju svijeće, to je dobar znak, osoba je idealna za vas, no ako izgori, odustanite i potražite sebi novu ljubav.

U cilju da si pronađete partnera ili partnericu dobrog karaktera fotografišite sebe, izradite tu sliku, i stavite je u flašu sa medom, šećerom i svetom vodom. Potom je dobro zatvorite i zapečatite voskom od crvene svijeće. Onda tu flašu zakopajte u uspravnom položaju pored grma ruže ili korijena bijelog ljiljana.

Najveća drama koja se dešava djevojkama jeste kada vikendom očekuju poziv za izlazak sa voljenim dečkom. Prije svega, treba izbjeći nerviranje i oteti se želji da ga idete zvati ili tražiti. Umjesto toga poduzmite ovu čarolija: uzmite sliku na kojoj ste samo vi i postavite je ispod bijelog tanjura a na tanjur stavite bijelu svijeću i zapalite je. Oko svijeće poprskajte med i onda nekoliko kapljica svog omiljenog parfema. Ostavite svijeću da gori blizu otvorenog prozora, vodeći računa da pričvrstite zavjese, tako da se izbjegne svaka opasnost od dodira plamena i zavjese.

U slučaju da djevojku prevari njen dragi, a ona ga i dalje voli, treba se sjetiti one izreke koja glasi: Griješiti je ljudski, opraštati je božanski. Ako je prevarena djevojka spremna prihvatiti nazad momka onda mora poduzeti neke korake da se to isto ne ponovi. Na neki lukav način potrebno je da dođe do njegovih gaća, koje nisu oprane, i da na njima sveže tri čvora a onda ih zakopa pored zida svoje kuće ili ispod ograde, ali na mjestu kojim niko ne prolazi. Kada to učini po vrhu zemlje gdje su gaćice zakopane treba staviti sedam kamenčića.

Da se ne bi morala izlagati bespotrebnom stresu i suzama zbog momkove nevjere, djevojka može unaprijed napraviti sljedeću čarku,  čija je namjera da ga učini vjernim. U petak, na pun Mjesec, slikajte svog dečka ali tako da se na slici vidi njegovo cijelo tijelo, znači od glave do pete. Također, uslikajte u takvom obliku i sebe. Sliku momka premažite medom a onda na nju dodajte svoju, tako da se „priljubite“ jedno uz drugo.  Potom spojene slike omotajte crvenom vrpcom ili koncem u obliku znaka krsta i zakopajte u baštu ili ostavite blizu nekog mravinjaka.

FOTO pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI