0
ŠTA NAM DONOSI OVAJ VIKEND

ŠTA NAM DONOSI OVAJ VIKEND

ŠTA NAM DONOSI OVAJ VIKEND 08-11.12. 2017.

Danas 08.12, je sjajan lunarni dan, ne samo što je Mjesec u Lavu, nego što pravi sve same trigone, u ranim jutarnjim satima i pomalo i prije podnevnim sa Suncem u Strijelcu, što podstiče da budemo aktivni, ali i da uživamo više.

Mjesec u Lavu voli životne radosti, zabavu, ljubav, proslave, a umije i da se dokaže, jer je ovdje pod uticajem Sunca u Strijelcu. Tako, da je danas dobro da budete aktivni, da krenete sa nekim novim aktivnostima..

Ako već niste, onda je dobro vrijeme u poslije podnevnim satima, od 12.-18h kada Mjesec bude u trigonu sa Uranom. Brze promjene, čak i neočekivana dešavanja, ili iznenađenja su moguća. Važno je da pokažete smjelost.

Mars se sprema da uđe u Škorpiji praveći pri tome sekstil sa Saturnom. Tako da će donijeti izdržljivost i snagu da se nešto uradi uspješno.

Djelujte, budite aktivni danas, jer ima velike šanse da to bude dobro odrađeno!

Sutra, 09.12. Mars ulazi u Škorpiju, znak gdj će njegova snaga doći do punog izražaja, donjet će da ima više energije, volje i emocija, a kod nekih i strasti biće prisutne. To će dovesti kod mnogih do promjena.

U noćnim satima satima Mjesec će biti u trigonu sa Merkurom, trigonu sa Saturnom i sekstilu sa Marsom. Sjajni aspekti, koji donose dobre odnose sa drugima, susrete, druženja, sastanke, ali i upornost, mogućnost da nešto uradite što će imati trajniji uticaj. Iako je petak, noć će biti dinamična, aktivna, puna dešavanja. Mjesec je u sekstilu sa Marsom u Vagi, dok se Merkur sve više odvaja od Saturna, te će mnogima to donijeti olakšanje i otklanjanje nekih prepreka u komunikaciji, dogovaranju, čekanju na vijesti ili na novac.

Sve u svemu pred nama je jedan veoma dobar dan i još bolja noć! U 21. 39h. počinje 21. lunarni dan koji je najbolji za liječenje, iscjeljivanje. To je dan kada dešavanja koja krenu se odvijaju brzo i u povoljnom pravcu.

Večeras je dobro da započenete sa nekim tretmanom liječenja, posebno oko 21.39.-22h. , kada će Mjesec egzaktno biti u trigonu sa Saturnom u Strijelcu.

09.12. Mars će preći u Škorpiju, a Mjesec će biti u Djevici i ovo će biti veoma radni vikend, dobar za posao, posebno nešto što ste ranije planirali da radite, ili ranije započeli, te treba da nastavite. Dobar je i za liječenje, posebno ako ste juče započeli. Povoljan je i za čišćenje, kućne poslove i sl. Mentalna i fizička higijnu treba je prava stvar za ovaj dan. U noćnim satima biće bolje raspoloženje, je će Mjesec biti u sekstilu sa Jupiterom Škorpiji. To može donijeti nekima poboljšanje zdravlja. Nekima neku vrstu dobrobiti. Međutim, kako je Mjesec u kvadratu sa Venerom, kao i u opoziciji sa Neptunom, a i Venara ulazi u kvadrat sa Neptunom. Na emotivnom planu neki će imati neke manje nejasnoće, nelagodnosti, zbunjenosti, konfuzije,  zablude, ili emotivno nezadovoljstvo, izlazak nekih osjećaja koja su bili u vama potisnuti. Biće i onih koji će drugima pomagati činiti neke usluge, koje će donijeti dobro i drugima i njima. Dobro je i da se opustite i prepustite dobrim vibracijama.

Venera u Strijelcu će biti ovog vikenda u kvadratu sa Neptunom u Ribam, donijeće uljepšavljanje stvarnost, kod nekih zaljubljivanje, ili emotivnih zabluda, ili iluzija nekih. Kod nekih su moguće su i prevare, ljubave obmane. Dobro je da se bavite uljepšavanjem nečega, bilo doba, stvarajući novogodišnju čaroliju, a čineći tako svoje okruženje ljepšim.

Možete da uljepešate svoju stvarnost kroz muziku, film, umjetnost. Možete da radite na uljepšavanju svog izgleda, kroz šminku, boje, ili odjeću koja vas prekirva nešto i čini vas ljepšim i zanosnijim. Tako ćete ove nepovoljne aspekte iskorsititi na povoljan način.

10.12. je jedna od najboljih dana za otkrivanje šta nam donosi budućnost. 22. lunarni dan je povoljan savjetovanja koja se tiču onoga što na dolazi. Povoljan je za gledanje u Anđeoske karte ili Tarot karte, kao i za prognostiku, otkrivanje budućihh uticaja. Obratite pažnju na predznake toga dana.

U prije podnevnim satima odmarajte se, jer će Mjesec biti u kvadratu sa Suncem, ali i trigonu sa Plutonom u Jarcu. Transformacije ili promjene su moguće, kod nekih veoma povoljne, bez obzira na izvjesne poteškoće, ili napor.

U večernjim satima moguća je napetost, nervoza, ili sklonost zamjerkama, kritikama, moralisanju, što vuče ka konfliktima, jer će Mjesec biti u kvadratu sa Merkurom retrogradnim u Strijelcu. Dobro je da se opuštate, meditirate, odmarate, izbjegavajte razgovor i donošenje odluke između 18.-21:30h. Nakon toga ćete se bolje osjećati.

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI