0
Baba Vanga - Sva proročanstva

Šta nas čeka u 2014. Baba Vanga

NEPOZNATA PROROČANSTVA BABA VANGE

baba vanga

Stižu rat i bolest

Prorok Peter Dunov predviđa potpuni kolaps Grčke što će navodno donijeti prosperitet Bugarskoj, čemu će prethoditi snažan zemljotres X Šta je predvidjela Vanga

Treći svetski rat, zemljotresi, bolesti, pošasti…Šta li nas od ovoga očekuje u nastupajućoj 2014. godini? Odgovor na to daju dosad nepoznata proročanstva najpoznatije bugarske proročice Baba Vange koja je objavio ruski radio Ukrajina koji program emituje iz Kijeva.

Nepoznata Vangina proročanstva navodno su dio spisa koja je prikupio ukrajinski putnik i biznismen Anatolij Lubčenko koji je s proročicom razgovarao neposredno pred njenu smrt u Petriču.

Vanga je u 2014. “vidila” tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća kada će “ploviti rijeka leševa”, kako je slikovito opisala. Drugo “viđenje” odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije maja povesti visok čovjek koji dolazi iz inostranstva. I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidila dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od AIDS-a koja će pogađati prvenstveno muškarce. Ovo se vjerovatno odnosi na njeno „viđenje“ posljedica od izbijanja hemijskog rata početkom 2014. godine, kada će većina ljudi, po Vangi, oboliti od raka kože i drugih kožnih bolesti. Vanga je ostala neprecizna ne rekavši da li se to odnosi samo na Bugarsku ili čitav svijet.

Sa druge strane, prorok Peter Dunov predviđa potpuni kolaps Grčke što će donijeti dobro Bugarskoj, a čemu će prethoditi snažan zemljotres.

izvor: Magazin BUM

bum magazin

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI