0
ŠTA SVE DA NAUČIMO OD SATURNA U STRIJELCU

ŠTA SVE DA NAUČIMO OD SATURNA U STRIJELCU

ŠTA SVE DA NAUČIMO OD SATURNA U STRIJELCU

Saturn je u Strijelcu je od 23 Decembra 2014 do 20 Decembra 2017. Par mjeseci je boravio u Škorpiji od 15 Juna do 18 Septembra.
Saturn nam prestavlja princip učenja i šta naučimo pod tranzitom Saturna sigurno je da nećemo tako lako zaboraviti. Saturn u Strijelcu je dostojanstven, trudi se da se pridržava visoki moralni načela.
Svi Saturnovi tranziti su povezani sa ozbiljnošću, zrelošću, mnoge važne odluke donosimo baš pod njegovim aspektom i on nas prosto uspori i natjera da živimo sada i ovdje. U zavisnosti gdje je položen u natalnoj karti i koje aspekte nosi on nam može donijeti probleme, depresiju, neshvaćenost, a zna da donese i realnu nagradu ako smo to zaslužili …

Kod Saturna ide sve po zaslugama.

Kako se nalazi u Jupiterovom sjedistu on nas tjera za učenjem, da živimo po našim principima, na širenje znanja i kretanje. Kako Strijelac zna da bude ponekad neodgovoran, neozbiljan i netaktičan sada je vrijeme kada treba donositi promišljene odluke.

Satur zahtjeva posvećenost, istinu, definiciju, planove, strukture. Potrudite se da izvučete najbolje iz ovog perioda što je još preostalo do 20 Decembra 2017 godine. Mnoga ograničenja i čekanja nas uče da se preispitamo da li smo donijeli pravu odluku, zašto čekamo u nekim sferama života.
Kako utiče, koji novi pogled i veliko budjenje donosi horoskopskim znacima poslušajte u nastavku:

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI