0
STROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2017 GODINE !!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2017 GODINE !!!

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2017 GODINE !!!

Nastavlja se Julovska vrelina koja će pratiti cijelu vladavinu Lava. Početkom mjeseca već se polako stišava napetost Sunca i Marsa sa Uranom iz Ovna pa će mnoge situacije biti vrele dok kod pojedinih osoba tek nastati žar i strast. Mnoge osobe putuju i odmaraju, dok neki nisu u stanju sebi priuštiti takav odmor, kao iz Lavovske glamurozne priče i života.

loading…


Merkur će biti u svom sjedištu u Djevici što nam može dati praktičnost i analitičan um. Od 13 avgusta će merkur biti retrogradan sve do 5 Septembra.

Sredinom mjeseca Merkur ima aspekt sa Neptunom u Ribama pa se treba pripaziti osjetljivosti na misli i motive drugih.

Naglašene su nesvjesne telepatske obmane i navike koje mogu biti a i ne moraju biti zlonamjerne. Ako u vašoj natalnoj karti nema nekih oštroumni aspekata onda ovaj aspekt može stvoriti lažne iluzije.

Ovaj aspek najviše može da pogodi Blizanca, Strijelca, Ribe i Djevice. U drugoj polovini mjeseca Sunce i Mars iz Lava bit će dobro aspektovan sa Saturnom iz Strijelca i Uranom iz Ovna što mnogi mogu donijeti bitne odluke, sklapanje poslova, Stupanje u bračnu ili emotivnu zajednicu, rodjenje bebe, odlazak u inostranstvo i druge iznenadne sretne okolnosti.

Ove aspekte mogu lijepo da osjete Ovnovi, Lavovi, Strijelčevi, Blizanci, Vage i Vodolije.

Uglavnom kada izuzmemo retrogradni Merkur i misteriozni Neptun ovaj mjesec mogu mnogi lijepo da provedu. EVO KAKO MOGU POJEDINAČNI ZNACI DA OČEKUJU I PROVEDU AVGUSTOVSKE VRELE DANE:

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI