0
Sudbinske veze za ova dva znaka

Sudbinske veze za ova dva znaka u junu 2018. godine

Sudbinske veze za ova dva znaka u junu 2018. godine

Ova 2 horoskopska znaka očekuje početak sudbinske veze u junu 2018. godine: Jun je mjesec za velike odluke, lična preispitivanja i izlazak iz zone komfora. Ako ste planirali da napravite veliki korak na ljubavnom planu ovaj mjesec je definitivno prava prilika za to.

JARAC

Jarčevima će jun mjesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi riječ, jer će se mnoge stvari u ljubavi rješiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi.

Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. juna može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Poslije 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slijede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promjeniti tok vaše sudbine.

Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama riječ.

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom donijeće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbjegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vrijeme.

Jarčevima u vezi ovaj period biće krizni, ali u isto vrijeme i pun emocija. Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspješnim prevazilaženjem problema, ukoliko su emocije jake a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije zasnovana na jakim temeljima ljubavi.

 

RAK

Rakovi, vi ćete početkom juna, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, proljepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osjećajniji prema partneru. Posebno u periodu do 7. juna lijep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti doneće vam lijepe trenutke sa djecom i partnerom, a svi Rakovi koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od ljepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom mjeseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku. U periodu od 14. do 24. juna za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na vidjelo.

Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana. Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan.

Pun mjesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi vam kulminaciju, razrješenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

Za ostale znake Veliki Ljubavni HOROSKOP za JUNI 2018 poslušajte ovdje.

Poslušajte Horoskop za mjesec JUNI 2018

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI