0
SUMNJATE NA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI

SUMNJATE NA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI? ? Otkrijte je i otklonite pomoću čaše sa vodom

SUMNJATE NA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI?  Otkrijte je i otklonite pomoću čaše sa vodom…

Ljudi od pamtivijeka koriste mnoge metode pomoću kojih otkrivaju imaju li u kući negativne energije.

Danas ćemo vam pokazati najjednostavniji način za otkrivanje takvih energija, a ujedno će ih, ako ih ima, i očistiti, kako bi se u vašoj porodici obnovila harmonija.

Gdje god živjeli, mi ugošćujemo određene tipove energija u svojoj bližoj okolini. Naši domovi su združeno mjesto u kojima se energije susreću.

To mogu biti naši osjećaji, misli i emocije – svi oni odašilju specifičan tip energije, ali i privlače neke druge! Primjer, neki članovi porodice, komšija ili posjetioci mogu u naše domove unijeti negativne energije izvana, koji kasnije utieču na raspoloženje svih ukućana i njihovo sveopšte dobro.

Ostaci ovih energija mogu rezultirati kao negativne emocije, tuga, depresija, loše misli i događanja ili mogu pridonijeti velikoj količini neželjenog stresa u kući.

Vaš dom je poput spužve. Sve što se tu događa upija se u prostor, zidove, namještaj, tapete, strop, kao i u sve objekte u prostoriji. Često se ove negativne energije akumuliraju po uglovima ili nedostupnim mjestima. Takođe, ako ste imali u porodici neki negativni događaj, poput bolesti ili smrti, i kao posljedicu toga puno tuge i straha, odmah pristupite čišćenju svog doma!

Jednom kada uđu u vašu kuću, negativne energije odmah počnu uticati na život ukućana. Mogu napraviti veliku štetu u tom procesu, prouzrokovati osiromašenje budžeta, uništiti odnose među ljudima i potpuno razoriti  porodični sklad.

Kao rezultat osjetićete izraženu anksioznost, nemir i gubitak fizičke snage, što može dovesti do pada volje za životom. Važno je dodati da ovi simptomi uopšte ne moraju biti vidljivi u ranijem razdoblju i zato je dobro znati kako detektovati prisutnost tih energija u kući.

 

Prije nego što započnete, pokušajte doznati koji su uopšte razlozi za takvu disharmoničnost, na samom početku! Ponekad za to ne možemo optužiti samo negativne energije. Ali, ako uz pomniju analizu ni dalje ne znate uzrok, pokušajte s ovim trikom za detektiranje negativnih energija:

Uzmite običnu prozirnu čašu i u nju stavite 1/3 morske ili obične soli, znači, neka količina soli bude u omjeru 1:3 same čaše. Zatim ulijte istu količinu vode, odnosno 1/3; i konačno – 1/3 bijelog alkoholnog sirćeta. Stavite čašu ondje gdje mislite da je negativna energija najjača.

Neka čaša bude skrivena, tako da je niko ne dira ili pomiče, i neka stoji 24 sata na tom mjestu. Nakon 24 sata provjerite čašu: je li onakva kakvu ste je ostavili? Ako jeste, nemate negativnih energija u toj prostoriji. Probajte opet s drugom prostorijom, da vidite šta će se dogoditi.

Ako, ipak, u čaši primjetite neke mrlje ili puno mjehurića, to je rezultat energetskih problema. U tom slučaju ponavljajte proces s novom čašom sve dok više ne bude ovih znakova negativne energije.

Važno je da tu vodu kasnije prolijete u WC šolju i odmah isperete! To će potpuno očistiti svu negativnu energiju što se apsorbovala u vašoj kući.

Ponavljajte proces sve dok voda u čaši ne bude ista kao i kakvu ste je ostavili.

Tehnika “Čaša vode” za rješenje problema i ispunjenje Želje – SILVA metod 

Čašom vode do ostvarenja želja – Vadim Zeland 

Čudesna moć Vode / Rituali sa VODOM

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI