0
SUPER PUN MJESEC U HARMONIČNOJ VAGI 21 MARTA 2019

SUPER PUN MJESEC U HARMONIČNOJ VAGI 21 MARTA 2019

SUPER PUN MJESEC U HARMONIČNOJ VAGI 21 MARTA 2019

Vaga je sedmo polje partnera i braka pa će ovaj pun Mjesec težiti harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Nikako se ne preporučuju neke rasprave, a to vam s ovim Mjesecom u šarmantnoj Vagi vjerojatno neće ni pasti na pamet. Budite opušteni i nemojte se bojati pokazati svoj stav i mišljenje. Istančanost osjećaja sada će biti naglašena. Osjetilni doživljaji i estetika su vrlo jaki.

Mnoge će se osobe poželjeti uljepšati, biti šarmantni i spremni na flert pa ako ste u vezi ili braku, malo se iskontrolirajte da ne povrijedite partnera. Mnoge osobe će sada biti podložne laskanju pa se upozorava da ne padaju pod utjecaj.

Vaga je i simbol pravde pa se mnoge osobe mogu s ovim mjesecom mogu osjećati nepravedno optužene ili zapostavljene. Osjećaji vam mogu ovisiti od tome koliko vas drugi odobravaju i koliko vi njima želite ugoditi.

Šta vam donosi ovaj pun mjesec poslušajte OVDJE

Astrolog Željka Knežević

 

Tokom sezone Ovne vidjet ćemo 2 puna Mjeseca, a oba će biti u Vagi. Ova dva puna Mjeseca u Vagi donijet će intenzivne energije s kojima mnogi od nas možda nisu upoznati.

Snaga punog Mjeseca u Vagi bit će ispunjavajuća. Čak i u najgorim trenucima mnogi od nas će se osjećati kao da smo sila s kojom treba računati. Vidjet ćete druge onakvima kakvi uistinu jesu i radije koristite svoj um umjesto srca kada budete trebali donijeti neke odluke. Važno je zapamtiti da, iako želite biti pošteni, to ne žele svi.

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI