0
Sve opasnosti magije

Sve opasnosti magije – Rad sa fotografijama

Sve opasnosti magije – Rad sa fotografijama

Od davnina je poznato kako se vradžbine uvijek donose u stambeni prostor žrtve jer tu, u neposrednoj blizini sa njom, postižu najveću moć djelovanja.

Tradicionalno pravilo je da se čarke ostave pod prag nečije kuće ali danas kada je sve betonirano takva mogućnost skoro i ne postoji. Zbog toga je jedina opcija vradžbine diskretno unijeti u dom žrtve i ostaviti na nekom skrovitom mjestu.

Neprijatelj koji na takav način donese magiju obično je ostavlja u toaletu, jer wc i kupatilo kao nečista mjesta imaju sama po sebi predispoziciju da privlače džine i šejtane, te služe za aktivaciju zla. Dosta često vradžbina je u fluidnom obliku odnosno neprijatelj donese sa sobom skrivenu u odjeći bočicu mrtvačke ili obajane vode koju u kupatilu ulije tojest pomiješa u šampon sa kojim se kasnije žrtva kupa pa tako doslovno sama na sebe omađija.
Druga najpoželjnija lokacija u kući za postavljanje magije jeste spavaća soba žrtve, kako bi se donešeni sihiri poturili pod krevet ili sakrila iza ormana. U spavaćoj sobi čarolija se aktivira tokom noći, kada kod žrtve počinje izazivati noćne more, gušenje, nemir, neobjašnjiv strah ili bezrazložnu želju za svađanjem.

Ako se magija radi bračnom paru onda između njih dolazi do svađe, hlađenja emocija ili čak seksualnih problema…

Cijeli tekst poslušajte OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI