0
Sveti kodovi za ljubav

Sveti kodovi za ljubav: iskoristite ih za privlačenje ljubavi

Jeste li ikada čuli o svetim kodovima za ljubav? Jeste li znali da bi njihovo izgovaranje moglo pomoći vašem ljubavnom životu? U nastavku vam predstavljamo ovo staro znanje koje bi vam moglo biti od pomoći.

Kada izgovarate svete kodove za ljubav, spojit ćete se s visokim sferama svjetlosti kako biste postigli određeni cilj.

Šta su zapravo sveti kodovi za ljubav?
Sveti kodovi su kodovi koji se koriste za komunikaciju sa bićima svjetlosti. Njihovo porijeklo potječe iz vremena Atlantide kada su Atlantiđani koristili ove kodove kako bi pokušali komunicirati sa bićima svjetlosti. Ovi numerički kodovi bili su zasnovani na tajanstvenoj matematici koja zapravo pripada drugim dimenzijama.

Kad neko izgovara svete kodove, visoke sfere svjetlosti se povezuju s ljudskim bićem kako bi se postigla određena svrha. Postoje sveti kodovi za ljubav, prosperitet, zdravlje i novac. A ako ih neko želi koristiti u cilju postizanja željenog, važno je napomenuti da se sveti kodovi moraju ponoviti 45 puta.

Kada je riječ o ljubavi, postoji nekoliko svetih kodova koji vam mogu pomoći da dobijete ljubav svog života ili čak ojačate svoju vezu. Ali prije nego počnete, uvijek trebate imati na umu da ovo morate raditi s vjerom i nadom da će vaš zahtjev biti ispunjen. Vjerujte.

Najkorišteniji sveti kodovi za ljubav
571 Olakšava vezivanje srodnih duša
715400 Za privlačenje sklone duše
11550 Za privlačenje ljubavi svog života
541 Za jačanje ljubavi među parovima
70 Anđeo ljubavi
12000 Povezana duša
35133 Univerzaln ljubav
Kada se izgovara sveti kod, dobiva se gotovo trenutni odgovor jer se energija bića svjetlosti na koje je prizvan stapa s energijom osobe koja ga izgovara.

Svi oni koji izgovaraju sveti kod imaju koristi od toga. Važno je da u trenutku zazivanja zapravo vjerujete u to i da to činite svim srcem i dušom. Vaša duša mora vibrirati visokom frekvencijom, s puno vjere i nade, bez ikakvih loših energija. Riješite se svih svojih drama, kako biste zapravo mogli osjetiti dobre rezultate.

Kako sprovesti u praksu svete kodove za ljubav?
Nakon što ste odlučili da želite izgovoriti svete kodove za ljubav, i da počnete komunicirati sa bićima svjetlosti, potrebno se pripremiti. Iako ne postoji poseban ritual, trebali biste prilagoditi svoje okruženje muzikom, tamjanom, nekom svijećom ili drugim stvarima koje će vam pomoći da se smirite i opustite.

Međutim, postoje neka pravila kojih se treba pridržavati:

Sveti kod se mora ponoviti 45 puta, ne više od toga.
Način na koji se brojevi spominju je nebitan; to znači da, na primjer, ako želite izgovaradi broj 541, možete reći petsto četrdeset jedan ili pet, četiri, jedan. U svakom slučaju imat će efekat kakav želite.
Može se raditi u bilo koje doba dana i onoliko puta koliko je potrebno.
Može se izgovorati naglas ili samo za sebe.
Možete recitirati kodove u ime druge osobe. Morate samo imati namjeru i reći da primjenjujem ovaj kod u ime (spominjete osobu) i duša primateljica će primiti zahtjev.

pripremio TIM Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI