0
Svijet Bez Riječi

Svijet Bez Riječi: Otkrijte Istinsko Lice

Ponekad riječi nisu dovoljne da bismo zaista razumjeli nekoga. Umjesto da mi pričate o svojim vjerskim uvjerenjima, želim vidjeti kako se ponašate prema svojoj porodici, supružniku, djeci, roditeljima i čak prema životinjama. Želim vidjeti kako brinete o svom tijelu i kako se odnosite prema drugima u svakodnevnom životu.

Nemojte mi propovijedati o vrlini i grijehu ili kako ću moći preokrenuti svoj život u jednom trenutku. Umjesto toga, pokažite mi svoju sposobnost slušanja, sposobnost da otvoreno prihvatite informacije koje se možda ne slažu s vašim osobnim filozofijama ili vjerskim uvjerenjima.

Interesira me kako se ponašate prema onima koji imaju različite stavove od vas. Ne trebate mi govoriti o tome kako ste “budni” ili “slobodni od ega.” Umjesto toga, dopustite mi da vidim vaše pravo ja ispod tih riječi.

Želim saznati kakvi ste kad se suočite s nevoljom. Možete li iskreno priznati svoju bol, a da pritom ne pokušavate sakriti svoju ranjivost? Možete li osjetiti bijes, a da to ne rezultira nasiljem? Možete li dopustiti sebi da osjetite svoju bol, a da ne postanete njen rob?

Ako možete osjetiti sram, a da pritom ne osuđujete druge. Ako možete priznati svoje greške i iskreno reći “žao mi je.” Ako možete biti potpuno čovjek dok istovremeno nosite u sebi svoje unutarnje božanstvo.

Molim vas, nemojte mi govoriti o Bogu. Pokažite mi Boga u sebi. ❤️🙏

Treća Dimenzija

Imagen de LandoDesign en Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI