0
Svjetlost Revolucije Susret Sunca i Urana

Svjetlost Revolucije: Susret Sunca i Urana

Susret Sunca i Urana označava trenutak hrabrosti, moći i prkosa, kada se čovjek suočava s istinom koju je oduvijek znao, ali je držao skrivenom u dubinama duše. Upravo na 23° Bika, sutra, 13.05.2024., očekuje nas taj sudar svjetla i revolucije, koji će probuditi u nama neprikosnovenu želju za istinom i pravdom.

Zidovi dogmi, pravila i lažnih morala sada su pred nama kao izazov koji moramo nadvladati. Osjećamo pobunu u duši, nepokolebljivu želju da izrazimo istinu koja nas tjera da ne šutimo, već da progovorimo. Tek kada izustimo ono što niko nije smio, osjećamo se slobodnima, oslobođenima duha i ispunjenima dušom.

No dokle god smo okruženi okovima lažnih moralnih normi, osjećamo se zarobljenima. Želja za uništenjem tog okruženja postaje sve jača, jer ne možemo podnijeti gledati svijet iskrivljenih istina. Žudnja za početkom novog života, za oslobađanjem od okova prošlosti, postaje gotovo nepodnošljiva.

Tražimo hrabrost u drugima, ali istovremeno se i bojimo samih sebe, svjesni da našu ludost rijetko kogo može razumjeti. U ovom trenutku, spremni smo srušiti sve što se naziva dogmom i pravilom, osloboditi one koji nisu spremni za oslobođenje.

Potrebno je barem jedno takvo buntovno biće da nas suoči s surovom realnošću, da nas natjera da se suočimo s istinom. Jer samo tako možemo živjeti slobodno, bez iluzija i straha. Ti hrabri pojedinci poput ovog čovjeka oslobađaju nas koprene laži i vode nas u novi svijet, gdje prevladava istina.

Vidjeti takvog pojedinca znači suočiti se s munjom istine u mraku laži. Njegova svrha nije samo da oslobodi sebe, već da probudi ratnika istine u svima nama, da nas učini čeličnim u namjeri da pobijedimo laži vremena. Susret Sunca i Urana nas podsjeća da istina, ma kako bolna bila, nosi sa sobom slobodu koju ne smijemo zanemariti.

Astro Uranova Deca +387 66 848 675 ili +381 63 269 129 – Saznajte šta Vam zvijezde poručuju, pošaljite poruku i zakažite svoj termin.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI