0
Tajna

Tajna Zakona privlačenja: Otkrivamo najveću tajnu za postizanje ciljeva

Zakon privlačenja, poznat i kao Zakon privlačnosti, je koncept koji tvrdi da mi privlačimo u svoj život ono na čemu se fokusiramo svojim mislima i emocijama. Drugim riječima, ono na čemu se fokusiramo, to će se manifestirati u našem životu. Ovaj koncept popularizirala je Rhonda Byrne svojom knjigom “Tajna”, koja je postala bestseler širom svijeta.

Mnogi ljudi vjeruju u ovaj zakon i koriste ga kako bi poboljšali svoje živote i postigli svoje ciljeve. Međutim, postoji jedna tajna koja se rijetko spominje, a koja može biti ključna za razumijevanje ovog zakona i postizanje željenih rezultata.

 Snovi su druga realnost u kojoj provedemo trećinu života

Ponašaj se i živi kao da imaš to što želiš!

Tajna koja se često zanemaruje je da privlačimo ono što jesmo, a ne samo ono na čemu se fokusiramo. To znači da naša ličnost, uvjerenja, vrijednosti i navike imaju veliki uticaj na ono šta privlačimo u svoj život. Ako želimo privući više ljubavi, novca ili uspjeha, moramo postati osoba koja ima te kvalitete.

Npr. ako želite privući više novca, morate postati osoba koja je sposobna upravljati novcem i koja vjeruje da zaslužuje bogatstvo. Ako želite privući ljubav, morate postati osoba koja je spremna davati i primati ljubav, koja ima pozitivan stav prema sebi i drugima i koja je spremna uložiti napor u izgradnju zdravih odnosa.

Dakle, tajna zakona privlačenja je da ne samo da privlačimo ono na čemu se fokusiramo, već i da privlačimo ono što jesmo. Ako želimo promijeniti svoj život i postići svoje ciljeve, moramo se fokusirati na razvoj svoje ličnosti i postati osoba koja privlači ono šta želi.

Tekst K.Leo za Treću Dimenziju

Image by Pexels from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI