0
Tajne Bijele Magije

Tajne Bijele Magije – kako se očistiti i privući sreću

Tajne Bijele Magije – kako se očistiti i privući sreću

Ulaskom u 21.vijek i Eru Vodolije interes prema duhovnom, posebno okultnom, naglo je porastao i bez imalo ustručavanje može se reći da ezoterija i svi oblici proricanja budućnosti, zajedno sa istočnjačkim spiritualnim filozofijama, doživljavaju svoju renesansu.

Krucijalnu ulogu u svemu tome ima internet, koji je omogućio milijardama ljudi da se povežu i dijele svoja mišljenja, znanja i iskustva, što je bukvalno rečeno omogućilo protok nebrojenim informacijama kojima smo u konačnici u današnje vrijeme preplavljeni.
Iako se desila evolucija u informativnom smislu ona nije u nekoj ozbiljnoj mjeri promjenila samu narav ljudskog bića te u svom tom protoku znanja pojavljuje se dosta onoga koji se direktno dotiče samog zla odnosno crne magije.

Naime, danas je relativo lako doći do literature sa tog područja ali i brojeva telefona crnih magičara, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, koji će za određene novčane iznose biti na usluzi bilo kojem klijentu. Ukratko rečeno, u današnje vrijeme puno je lakše postati žrtvom nečije magije nego ikada u našoj prošlosti, ponajviše zahvaljujući društvenim mrežama.
Mudro bi bilo citirati jednu izreku iz bosanskog naroda koja kaže kako svaki čovjek ima bar jednog svog neprijatelja, kao i da svako selo, mahala ili grad imaju po jednog šejtanskog slugu. Oboje su stvoreni da nam zagorčavaju živote na razne načine. To je možda jedan od najvažnijih razloga da svako od nas nauči bar neki obred zaštite pred doslovno sveprisutnim zlom i tako si osigura kakav takav imunitet. Tu konkretno mislim na obrede samopročišćavanja koje radite samostalno i u svom domu.

OSTATAK TEKSTA POSLUŠAJTE OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI