0
TAJNE prošlih života

TAJNE prošlih života

TAJNE prošlih života /KARMIČKA ASTROLOGIJA

Astrolog Olga Milošević 00381 691542912

Proces uzroka i posljedice koji se naziva k a r m a, ponekad se prikazuje kao nemilosrdna ruka Božja, ali čovjek sam stvara svoju karmu ili je se pak, oslobađa svojim dobrim djelima. Bog je vječni svjedok. Mi sami, svojim djelima, odlučujemo o svojoj sudbini.

 

U svakom životu rađamo se sa određenom ličnošću, koja se sastoji od elemenata matrice duše i poput glumca mi igramo različite uloge ali uvijek u skladu sa našim karakterom. Naša ličnost može da se razvija samo kroz sam život. Ona napreduje ili nazaduje, zavisno od toga kako reaguje na životne okolnosti u kojima se nalazi. Sve što nam se u životu događa, srećne ili nesrećne prilike, samo su lekcije koje treba da savladamo na putu ka savršenstvu i oslobođenju duše od vezanosti za ovaj svijet. Tako dugo dok su želje u ćovjeku, nemoguće je izbjeći ponovno rođenje. Želje su te koje nas vezuju za ovaj svijet. Oslobođene duše dolaze na planetu kao učitelji, ali nevezani za ovaj svijet.

 

Uzrok svih problema i nemira jeste činjenica da smo izgubili vlast nad svojim čulima. Puštamo ih da divljaju i tako prestajemo da pravilno rasuđujemo. Ljutnja, oholost, i druge strasti daju čovjeku demonsku narav i ponekad ga srozavaju do životinjskog nivoa. Toliko smo puta bili zavedeni u pogrešne akcije, i time se jos čvršće vezali okovima karme. Srdzba je poput droge, moramo uloziti napor da je se oslobodimo. Zato je potrebno otkriti moć vise inteligencije, duboko skrivenu u nama…

 

Kad dođe vrijeme rođenja, bira se posebna vrsta tijela pogodna za određenu dušu. Različite vrste hemijskih elemenata od kojih se tijelo sastoji, kao i način na koji se oni kombinuju, predstavljaju ostvarenje uticaja planetarnih vladara, a rođenje se događa u trenutku kada se planete nalaze u položajima koje treba da zauzmu u odnosu na unaprijed određeni plan koji sačinjava sam horoskop. Tako su planetarni položaji savršena odrednica za tijelo koje se rađa, kao i za karakter, /za to je zadužen Mjesec/ koji će ga naseliti za određeni životni period.

Položaj Mjeseca u vrijeme rođenja pokazuje skup iskustava prošlih života, kao i položaj Južnog Mjesečevog čvora; Sunce, (kao i Sjeverni Mjesečev čvor) nas upućuje na ono ćemu treba da težimo sada, a to je put ka osvješćivanju i dostizanju višeg nivoa svijesti u sadašnjem životu.

AKO STE RODJENI U ZNAKU… (bez osvrtanja ne kompletnu kartu)Poslušajte OVDJE:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI