0

TAROT KARTE OTKRIVAJU ZLO NA VAMA

Autor teksta: Raif Esmerović

Osjećate li da vam život ide pogrešnim putem a da ni sami ne možete dokučiti zbog čega? Ne brinite, u tarot konsultacijama moguće je dokučiti da li iza naše “loša sreća” stoji nečije smišljeno zlo i vještičarenje.

Da bi se došlo do ovog zaključka, detekcija tarot kartama ne bazira se samo na jednoj karti, već uvijek na kombinaciji dvije ili tri specifične arkane sa izrazito negativnim značenjem, kako bi se stvorio jasniji uvid zbog čega je nečija sudbina postala izrazito nepovoljna.

Dakle, karte koje predstavljaju znakove vještičarenja su uvijek u obrnutom položaju a među njima su tri najvažnije: Kraljica štapova, karta Čarobnjak kao i karta Velika Svećenica. Dakle, da bi tarot otkrio da li magija utiče na život pitaoca, moraju se uzeti u obzir dvije stvari: izražena sumnja od strane pitaoca te pojavljivanje dvije ili tri navedene arkane.

Ukoliko su se navedene kombinacije pojavile u redanju karata, postoje i druge arkane koje bi mogle biti konkretnije u vezi s vrstom čaranja prisutnog u životu osobe kojoj se ogleda sudbina.

ĐAVO

Ova karta ukazuje da je vradžbina rađena za stvaranje bijede i oskudice jer je magijski programirana da na radnom, finansijskom ili komercijalnom planu uzrokuje gubitke, prevare, kao finansijsku štetu. Isto tako, ona je znak afektacije u seksualnoj sferi, odnosno da je osoba “pod čvorovima” koji joj onemogućavaju da u potpunosti uživa u intimnosti sa partnerom.

LJUBAVNICI

Ovakav položaj sugerira da je čarka rađena za omrzu i razdvajanje čvrstih veza, kao što je brak, direktno utičući na emocije i osjećaje pitaoca.

PRAVDA

Odnosi se na činjenicu da čaranje nije isključivo usmjereno na izazivanje razvoda, već i na razdvajanje poslovnih dogovora, gubitak sudskih sporova, pravnu kaznu i finansijsku propast.

SVIJET

Značenje je slično onom koje predstavlja Kula, ali manje nasilno. Međutim, vradžbina je jaka i pogađa sve oblasti pitaoca, naročito na planu ljubavi. Čarolija može biti usmjerena na odvajanje osobe od partnera, porodice, prijatelja ili posla.

Kao što je već rečeno karte uvijek moraju “pasti” u obrnutom položaju. No, postoje i dvije za koje to pravilo ne vrijedi. A to su, u ovom slučaju, ove dvije karte.

OBJEŠENJAK

Karta Obješenjak je sama po sebi simbol teškoće, kazne i neugodnosti a u ovom slučaju otkriva kako kod pitaoca postoji blokada čija se manifestacija izražava u tome da ga stalno dovodi u konfuziju, zamagljujući mu jasan pogled na tekući problem odnosno da adekvatno reaguje na bilo kom životnom polju.

KULA

U ovom kontekstu karta Kula, kada se nađe sa desne strane, znači potpuno uništenje tako da čarka ne utiče samo na osobu, već i na njene najmilije. Magija cilja na sve: zdravlje, novac, ljubav, sreću, itd.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI