0
TOTALNO POMRAČENJE SUNCA

TOTALNO POMRAČENJE SUNCA U RAKU 2 JULA I DJELOMIČNO POMRAČENJE MJESECA 16 JULA U JARCU!!!

TOTALNO POMRAČENJE SUNCA U RAKU 2 JULA I DJELOMIČNO POMRAČENJE MJESECA 16 JULA U JARCU!!!

Astrolog Željka Knežević +381 63 563 013

Što se tiče ovog mjeseca on će biti nevjerovatan jer se u njemu osim dvije eklipse dešavaju i retrogradna kretanja čak pet planeta. Veliki sudbinski preokreti su ispred nas pa se dobro pripremite.

Pomračenje Sunca se dešava u konjukciji sa sjevernim mjesečevim čvorom na 10 stepenu, a to je i stepen Jarca, pa mnogi stavovi mogu biti nesalomivi gdje može doći do tvrdoglavih i jakih odluka koje mogu izazvati konflikte kako kod pojedinaca tako i među širokim masama ljudi.

Uvijek kada je Pomračenje Sunca onda je i Mlad Mjesec pa svi možemo imati razne želje, kako Mjesec djeluje na naše emocije, a dešava se u Raku onda bi trebali svi da više vremena provodimo sa svojom porodicom i da neke stare rane pustimo da zarastu, oslobodimo se strahova i raznih frustracija.

Pravi je momenat da ugađate sebi, da radite šta volite i šta vas čini sretnim. Mnoge osobe za vrijeme ove eklipse će željeti obezbijediti siguran život i oni koji nemaju svoj dom da ga steknu. Pojedinim osobama se to tako može i desiti da napokon ostvare svoje želje.

Sada je vrijeme da pojedine osobe kojim je dosadila rutina negdje pobjegnu i ludo se zabave sa svojim prijateljima ili novim poznanicima.

DJELIMIČNO POMRAČENJE MESECA 16 JULA U JARCU!!!

Kada se dešava pomračenje mjeseca onda je uvijek Pun Mjesec

Saturn je vladar Jarca pa ovdje mjesec može da pokrene upornost kod  prevazilaženja prepreka. Pomračenje se dešava na 24 stepenu gdje pravi konjukciju sa Plutonom koji nam može pokrenuti snažnu vibraciju UMA.

Osobe koje su već u životnoj navici koja ih ne čini srećnom onda će poželjeti da sve napusti i izađe iz svega. Mnoge osobe od ovih pomračenja mogu da otplaćuju karmičke dugove jer nam se neke stvari nikad ne dešavaju tek tako.

Ova konjukcija Plutona i Mjeseca će nas prosto baciti da zaronimo duboko u sebe i spoznamo šta nam se dešava i kako možemo prevazići ili se izdići iznad životni problema ili blokade.

Dobro sve treba odmjeriti prije nego što donesete odluku jer poslije nema povratka.

Ova pomračenja se mogu osjećati narednih pola godine, zato dobro se potrudite da ne pravite kardinalne greške niti bježite od sopstveni uvida i emocija koje vam mogu odrediti životni put.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI ZODIJAKA poslušajte Ovdje

Image by vishnu vijayan from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI