0
TRANZITI 20

TRANZITI 20 – 30. 11. 2020

Sunce je na prelazu izmedju znaka Skorpiona i Strijelca. Kao takvo, mozemo posmatrati da ego vecine izlazi iz instinktivnog nivoa djelovanja i ulazi u energetsko i pravedno stanje, sa dosta vise optimizma i vitalnosti.. Narednih pet dana cemo se suociti sa uskladjivanjem nase discipline i stvaranja rutinskih sklonosti kroz koje cemo prosperirati i osloboditi vise vremena za socijalne i drustvene aktivnosti. Sa druge strane, ideje koje bi nas pokretale revolucionarno sada nece moci biti ispunjene, ali upamtite da to ima svoju pravdu. Ovo stanje sa nekim planovima koji bi znatno olaksali nasu zivotnu situaciju ce na zalost morati cekati malo duze nego smo to mi planirali. Nemojte dopustiti da Vas to demoralise!Merkur: Ovaj planet koji nosi simboliku vijesti, logike i komunikacije je dosta stabilno pozicioniran u Skorpionu narednih 10 dana. Kao takav nam nosi moc da shvatimo instinktivne situacije, kao i motive koji stoje iza onoga sto nam je misteriozno. Narednih desetak dana je pravi momenat da se ne plasimo nepoznatoga, vec da udjemo u sustinu istoga… Kao i sa sunce, imacemo veliku potrebu da rjesavamo revolucionarne situacije za nas logikom, ali to je pogresan pristup. Umjesto da trosimo energiju na revolucionarnost i promjene, pokusajmo prvo odstraniti od sebe sve sto nas cini losima i negativnima. Za to ce biti najbolji period od 24. 11 – 27. 11. Nakon ovog perioda, ceka nas momenat kada smo u stanju da napravimo prilagodbu nase discipline i rutine u skladu sa nasom instinktivnom prirodom. Kada se sve ovo dogodi, tek tad cemo imati percepciju jednog putokaza ka revoluciji…

Venera : Venera je vec na ulazu u Skorpiona. Kao takva nudi jako lijepe energetske vibracije za vecinu senzualnih i emotivnih osoba sa dominantnom vodom u natalnoj karti. Tako da, Rakovi, Ribe, Skorpije i Bikovi (kao i osobe sa jakim emocionalnim aspektima u ovim znakovima) spremite se za emocionalne situacije koje ce Vas dosta obradovati, ali se pripremite i za neobicne i iznenadne dobitke. Ovakva Venera generalno svima moze donijeti dublju persppektivu prema osobi za koju imamo osjecanja, kao i dublju perspektivu nasih neprijatelja i saradnika u poslovanju. Pogotovo je bitno da ce nam se instinkt za posao i ljubav dosta ojacati sa vibracijom energije ovog planeta. Kako bi dobili pravi efekat ovako aspektirane Venere, budite spremni prevazici prepreke i distance u svom ponasanju koje su Vam generalno ispod ili iznad ponosa. Neke situacije koje Vam se dese nece biti bas pozitivne i slomice neke djelove Vas, ali su te iste situacije i nacin kako da se oslobodi mjesto za ono najbolje sto Vas slijedi. U svemu tome je moguc veliki ocaj sto se situacija ne moze promijeniti onako kako bi Vi to zeljeli, ali budite zadovoljni sa onim sto imate, jer za sada imate tacino onoliko koliko Vam treba. Bolja vremena dolaze, budite sigurni!


Mars: Ovaj planet koji je simbolika musne energije, naseg djelujuceg potencijala, impulsivnosti i odbrane je jos uvijek blago inertan u energetskom smislu. Nedavno je izasao iz retrogradnog hoda, te kao takav jos uvijek se sporije krece i teze daje energiju da ojacamo nasu produktivnost. U narednih desetak dana ce proci svega dva stepena znaka Ovna, pa tako se revolucionarnost koja kasni moze povezati upravo sa energijom Marsa. Duzni smo jos samo malo da se strpimo. Vec od pocetka Decembra, situacija krece boljim putem i imacemo vise razlicitih mehanizama kako da poduzmemo akciju i osvojimo sve sto smo zamislili. Najvise se u zivotu vecine radi upravo o paradoksu iscekivanja pravde, pa nas upozorava direktna pozicija jednog od asteroida ka Marsu da se pravda ne usmjerava iskljucivo i samo na duhovno poimanje iste, vec i na logicko. Duhovno poimanje je momenat kada se iznenada pojave neobjasnjivi faktori koji kazne osobu koja je ucinila lose djelo iz koristi i ne kaje se. Logicko poimanje je kada je osoba pocela snositi tezinu poslijedica stvari koje je nepravedno ucinila iz sopstvene koristi. U Logickom kontekstu, stvari su se desile zbog slijeda dogadjaja koji su neminovni (ako je osoba nekoga pokrala, onda je svjesna da odnos izmedju njega i te osobe nikada vise nece biti isti, ukoliko je ova osoba procijenila da je pokradena i zna od koga). Logicki slijed desavanja je upravo taj koji mora ici prije revolucije. Taj slijed ce poceti tek nekada od pocetka decembra, s toga, zapamtite da je strpljenje blagodat, a ne breme!

Znakovi za koje je ovaj period pozitivan:
Skorpija, Strijelac, Jarac i Blizanac

Znakovi za koje je ovaj period neutralan:
Vodolija, Ovan, Ribe i Djevica

Znakovi za koje je ovaj period los:
Vaga, Rak, Lav i Bik

Minerali koji mogu pomoći: Granat, Heliotrop, Hematit, Magnetit, Karneol, Charoit, Topaz i Gorski Kristal

Za dodatne savjete i razgovore o privatnim pitanjima javite nam se na akristaloterapija@gmail.com. Pored duhovne medicine, nudimo i savjetovanja prirodne i alternativne medicine. Hvala na izdvojenom vremenu i povjernju!

A. Dominik Rodic
Certifikovani terapeut i istrazivac u oblasti alternativne, prirodne i duhovne medicine

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI