0

Ovi povoljni aspekti mogu donijeti stabilnost u materijalnom smislu

Tranzitna Venera u znaku Bika formira veliki zemljani trigon sa Jupiterom u znaku Djevice koji je krenuo direktnim hodom i retrogradnim Plutonom u znaku Jarca ( aspekt je aktivan do 14. maja).

Ovi povoljni aspekti mogu donijeti stabilnost u materijalnom smislu u prepoznavanju nekih dobrih i povoljnih prilika kroz poslovne aktivnosti.

Ne treba zaboraviti da je Venera u znaku Bika veliki hedonista i da sve voli da radi iz zadovoljstva, ali samo po cijenu da se sačuva i zadrži ono što se ima i posjeduje.

 Jupiter donosi povećan apetit i neumjerenosti, ali mogućnost povećanog troška. Neka prilika koja može obećavati napredak u smislu da se lični resursi stabilizuju i uvećaju kroz neke praktične i korisne stvari.

Cijene se provjerene stvari, koje ne iziskuju ni trunku rizika, jer je velika potreba da se sačuvaju i stabilizuju finansijske i materijalne stvari.

Pluton trigonom šalje potrebu da se lični resursi i finasije, ali i pitanja imovine drže pod kontrolom.

Snažna želja za fizičkim prisustvom partnera, za dodirom, poljupcem, zagrljajem i fizičkim zadovoljstvom.

Snažna fokusiranost nad partnerom, da bi vezu držali pod kontrolom i da bi nad partnerom imali moć i dominantnost.

Trigon Venere i Plutona predstavlja potrebu za dubokim fizičkim povezivanjem koja prolaze kroz duboka iskustva i prodiranje u suštinu i dubinu emotivnog odnosa uz preobražaj praktičnih, realnih, fizičkih i opipljivih doživljaja.

Pluton šalje svoju pronicljivost i najdublje želje nagoneći i usmjeravajući Veneru na radost, bliskost i uživanje osjećajući čulna zadovoljstva I dubinu odnosa sa partnerom. 

Najviše će ove aspekte osjetiti osobe koje u svom horoskopu imaju kontakte između ovih planeta, naročito u zemljanim znacima.

Jasmina Kurcinak

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI